Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 19-03-2016
  • Barts Bruiloft, Locatie

't Blauwe Theehuis, Amsterdam

't Blauwe Theehuis, Amsterdam

Soms ligt een idee zo voor de hand dat je er alsnog niet aan denkt. Want, call me crazy, maar het Blauwe Theehuis is een fantastische locatie voor een easy breezy no fuzz bobo-cool bruiloft, zeker (vooral!) buiten 'het' seizoen als het park nog niet armvol zit met toeristen - juist dan. De bovenverdieping van het Blauwe Theehuis is de perfecte basis: centraal, uitzicht, privé en toch midden in het gedruis. En: een basis. Kleed de plek aan en je hebt er één - letterlijk - uit de boekjes.
Hulp nodig? Kan worden geregeld! Lees maar: Bart te Huur. Ik laat je graag zien wat er allemaal wel niet kan, with a little help from your friends.