8 juni 2017, door Maartje

Top 5 Mei

8 juni 2017, door Maartje

Top 5 Mei

En zoals iedere maand het beste van de vorige maand nog een keertje voorgeschoteld, omdat het kan. Om je nog maar een keer te verlekkeren, verheugen or what not. De Top 5 Mei 2017:

Dé (grote) terassen Amsterdam du moment
De titel zegt het eigenlijk al: deé beste leukste fijnste terassen van het moment in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan het Amstel Boathouse, Strand Zuid, Huiskamer van Rembrandt, Lokaal Edel en nog veel meer.

25 x nieuw in Amsterdam & Bijna open in Amsterdam, Mei 2017
Zoveel x nieuw in Amsterdam, volume zoveel. En dan nog een lijst bijna open in Amsterdam, ook het zoveelste lijstje. Een aantal daarvan zijn er alweer van open en kunnen dus alweer bezocht worden. Anyways... jullie krijgen het er maar druk mee.

Barts-Boekje-Ketelhuis

15 x nieuw in Utrecht
Een tijdje was het verdomd stil in Utrecht… Ja, het o zo fijne cafe-restaurant WT (wat staat voor WaterToren) opende, en daar wil je nog steeds heel erg heen, maar heel veel drukker was het niet, wat betreft de Utrechtse Nieuwen. Tot nu. Want het lijkt erop dat met de heropening van Hoog Catharijne heel Utrecht de kolder in de kop heeft. Feest! Een greep uit de leukste nieuwe openingen: 15 x nieuwe restaurants in Utrecht.

Barts-Boekje-the-rehab-ibiza

The Best of Ibiza - Volume 2
Jazeker hadden we al een ‘The Best of Ibiza‘ lijstje (lijst), en ja, daar staan we nog steeds voor de volle 100% achter. Maar. MAAR. Nieuwe reisjes leveren nieuwe ervaringen die weer nieuwe tips opleveren die weer voor nieuwe lijstjes zorgen. Vandaar een volume 2 van The Best of Ibiza, als aanvulling op die eerste dus (lees: pak die er vooral ook weer even bij! Want eerlijk is eerlijk: de vorige is nog steeds de beste. Lezen doe je ‘m hier).