13 april 2021, door Anne Abendroth

Trouwen in de Amsterdamse gashouder? Ja ik wil!

13 april 2021, door Anne Abendroth

Trouwen in de Amsterdamse gashouder? Ja ik wil!

De Gashouder in het Westerpark is een begrip onder de Amsterdammers. De ruimte, het indrukwekkende plafond van 14,5 meter hoog en de industriële look zorgen ervoor dat je, wat je ook komt goed, een onvergetelijke avond (of dag) hebt. No matter what. Beloofd. De ruimte wordt vooral gebruikt voor events als Fashion Week of een muziekfestival als Awakenings. Toch droomden we er stiekem van om in de Gashouder ons ja-woord te kunnen geven. Maarja... Reality kickte in en weg was de droom. Kon niet. Mocht niet. Niet te huur. Geen optie. Blabla. Tot nu. De Gashouder wordt namelijk van 29 mei tot 6 juni 2021 omgetoverd tot een heuse wedding pop-up locatie in samenwerking met weddingplanner en stylist Myrthe Nijboer van Myrthe Regelt Het. Love rules. 

Wat gaan we doen dan? Nou, are you in, verwacht dan een totaalconcept waar je U tegen zegt. Zo’n beetje alles wordt voor je geregeld door Myrthe en achterban. Van magische styling inclusief bloemen, personeel om de gasten te verwelkomen, een ervaren fotograaf, knallende champagne en finger licking catering. En dat alles met een persoonlijk tintje. En de lovebirds? Die kunnen heerlijk ontspannen en toeleven naar het grote moment. Omringd door vrienden en familie. Klinkt als een goed geregelde bruiloft vinden we.

Picture this: een intieme cirkel in het midden van de Gashouder met romantische doeken, droogbloemwerken en een grote spiegelbol, waardoor er overal kleine lichtjes fonkelen. En tussen al die fonkelende lichtjes geven jij en je partner elkaar de onvoorwaardelijke liefde door het ja-woord. Na afloop wacht een feestelijke borrel op de newlyweds (wel corona-wise natuurlijk). Muy bien.

Aanmelden doe je hier!

Op zoek naar intieme wedding tips? Lees ze hier.

Thuis trouwen? Lees meer.