Afrika (continent)20 maart 2019, door Maartje

Very Cool (Cape Town): een Zuid Afrikaanse dance battle

Afrika (continent), 20 maart 2019, door Maartje

Very Cool (Cape Town): een Zuid Afrikaanse dance battle

Die energie, daar gaat het hier over. Want het verkeersbureau organiseert aankomend weekend (zaterdag 23 maart) een heuse Zuid-Afrikaanse dance battle. Niet voor publiek, dat is jammer, maar de battle is wel online te volgen. En op die manier kun je ook nog eens 2 tickets naar Zuid-Afrika winnen.

Doe je dat, winnen, check dan vooral deze 10 highlights uit Cool Cape Town. En bestel de gids - je beste aanschaf voor je vakantie, beloofd. Dat kan hier.

South Africa Dance Battle

South Africa Dance Battle

Waar kijken we dan naar, als we zaterdag aanstaande online in tunen via onze eigen Barts Boekje instagram stories (en voor stabiel, live beeld de facebook pagina van Metro, de krant)? Naar een spectaculaire dance battle uitgevoerd door de beste dansers uit onder andere Zuid-Afrika, aangevuld met Europese dansers. De avond wordt georganiseerd in Zaandam en zal op zijn zachtst gezegd opzwepend zijn. Want: Zuid-Afrika ís dans. Er wordt altijd gedanst en door iedereen. Het hoort bij de Zuid-Afrikaanse cultuur en bewegen zit in ieders bloed. Het is een manier van communiceren en precies die energie vinden wij hier (hier bij Bart HQ dus) zo verslavend. 

Winnen?

Winnen?

Je kunt het evenement van South African Tourism live volgen op Metro’s Facebook. Vanaf 19.15 uur gaat de uitzending aan en om 20.00 uur begint de South African Dance Battle daadwerkelijk. Wie een eigen dans(move) instuurt maakt kans op twee vliegtickets naar Zuid-Afrika.