Nederland, Amsterdam2 oktober 2019, door Jorien Thijs

Westergasjes Woensdag: voor de cool kids

Nederland, Amsterdam, 2 oktober 2019, door Jorien Thijs

Westergasjes Woensdag: voor de cool kids

In de categorie leuker dan leuk, nomineren wij: Westergasjes Woensdag. Iedere woensdagmiddag allerlei gezelligs op het Westergasterrein speciaal voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. En de ouders pakken ondertussen een borrel op het terras van Wester Wijnfabriek.

Westergasjes

Westergasjes

Cool thing is; het hele terrein doet mee. Zo is het all-day-long pannenkoekenfeest bij De Bakkerswinkel, scoort je uk een speciaal Westergasjes Ijsje bij Ijscuypje en wordt Pacific omgedoopt tot Petit Pacific waar wisselende menu’tjes worden geserveerd om lekker bij de open haard op te eten. Het altijd knusse Ketelhuis zet de kleurtafel klaar er draait de nieuwste kinderfilms en in The Library Room van Bar Kantoor geeft Tante Lien knutsel frutsel workshops. En dat dus elke week. Wij vinden het een feest!

De CLUB

De CLUB

On top of that heeft Westergas De CLUB gelanceerd en dat is wat ons betreft een schot in de roos. Samen kunstenaars, designers, fotografen en andere inspirerende creatievelingen uit Amsterdam, worden er workshops opgetuigd voor de jonkies. Denk aan graffiti spuiten met Ben de Boef en gabberen voor kinderen. Vanmiddag (haasje-repje!) lezen bekende Nederlanders waaronder Manuel Broekman en Michael Middelkoop voor uit hun favoriete kinderboek en mogen de ouders voor de gelegenheid ook blijven plakken. Zien we jou en je kroost daar?

Westergasjes