Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 16-05-2016
  • Den Haag, Terras

Café Pistache, Den Haag

Café Pistache, Den Haag

Met je rug naar de Paleistuinen heerlijk op het terras mensen kijken onder het genot van een Pinkyrose lemonade? Bij Café Pistache kan het. Dit nieuwe tentje op de hoek van de Prinsestraat in Den Haag is de schattigheid zelve, maar heus. Mintgroen + marmer overal = om te smullen! En over smullen gesproken.. Bij Pistache kun je je lol op wat lunch en ontbijt betreft. Om nog maar te zwijgen over de zoetigheden. Pak je een cheatday en ga je voor de homemade cheesecake pistache? Of ga je voor de gezondere variant en bestel je een vegan SUE gebakje? (van die Rotterdamse Sue) Boekweitpannenkoeken met vers fruit en cashewroom, wentelteefjes mét pistachenootjes of een acai bowl sieren het menu als ontbijtje, maar mag je gewoon lekker de hele dag door bestellen. Lunch is ook al zo moeilijk kiezen... de royale club sandwich is voorzien van gezonde groentechips, er zijn panini’s met bijvoorbeeld geitenkaas, rucola, peer en walnoten en er is zelfs een salade met aardbeien en boerenkool. Het pand had vanbinnen al de pistache kleurige muren, wat de eigenaresse inspireerde om dit thema door te voeren.

Barts-Boekje-pistache den haag

En dat is gelukt, want de pistache smaak vind je op veel plekken terug op de kaart, zoals op de bagel met pistache-basilicum roomkaas. De eigenaresse kun je herkennen van Haagse favoriet Mama Kelly, waar ze voorheen werkte tot ze besloot haar eigen zaak te beginnen. En boy, she did good.

Voel je je nou schuldig omdat je tóch voor de pistache cheesecake bent gegaan? Geen zorgen: Pistache organiseert ’s ochtends in de Paleistuinen een Boot Camp sessie. De eerste les is gratis. Wel even mailen, dus check even hun Facebook pagina: Pistache. Kun je daarna op het terras lekker bijkomen met een luxe smoothie. Of gewoon weer gaan voor een vers stukje cheesecake natuurlijk, we won't judge..