11 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

5 x hotels die de deuren openen voor de leukste events

11 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

5 x hotels die de deuren openen voor de leukste events

Een hotel is niet alleen een plek voor toeristen of weekendtrippers. Nee nee nee joh! Een hotel is heus veel meer dan dat. Hotels zijn van die 24/7 plekken waar ook graag mogen komen (wij wel) om aan de bar te hangen, lekker te eten óf om hard te werken. Steeds meer hotel gooien de deuren open voor de leukste special events en allerhande pop-ups om zo ook die locals een plek te geven die ze verdienen. Vinden we leuk! Welke hotels doen dit op de leukste manieren? Hier komen ze:

INK Hotel invites...

INK Hotel invites...

INK Hotel in Amsterdam organiseert een super leuke pop-up in hun eigen restaurant, INK invites… De Japanner, restaurant nNea en nog veel meer geweldige ondernemers mogen gebruik maken van de grote keuken die het INK hotel rijk is om zo hun gasten te kunnen bieden waar ze geliefd voor zijn. Support your locals! 

Hebben we je enthousiast gemaakt? Hier lees je meer over deze avonden vol heerlijkheid.

Unieke chefs events bij Hotel Arena 

Unieke chefs events bij Hotel Arena 

Wij zijn fan van dit prachtige hotel. Enne, ook van de events die er worden georganiseerd. Zo ook van deze: Hotel Arena kookt met… Huh? Jawel: Hotel Arena gooit de deuren open en kookt met een aantal van onze favo Amsterdamse chefs. Wanneer? 12 oktober, 2 november en 30 november!

Nieuwsgierig? Lees hier verder.

 

The Hoxton

The Hoxton

The hoxton, onze Amsterdamse schone heeft ook een paar knallers in de aanbieding:

The Ultimate Hoxton Date Night: een mini vakantie in Amsterdam. Lets call it a date? Een dikke vette aanrader. Wat je krijg? Dat lees je hier.

Felix sleeps with The Hoxton: geniet van een heerlijk vijfgangendiner bij Restaurant Felix (dat geweldige restaurant in het prachtig gerenoveerde cultuurcentrum Felix Meritisin in de 9 straatjes) en wandel daarna langs de Amsterdamse grachten (tevreden) naar The Hoxton om in dat magische king size bed te kruipen en uit te slapen, want… late check-out! Zin in? Reserveren kan bij The Hoxton.

Hotel V offers you...

Hotel V offers you...

Een geweldige golfcation bij Hotel V Fizeaustraat Amsterdam!

Een wat? Jaja, alle golffanaten onder ons opgelet: een dag golfen op de meest authentieke golfbaan van Amsterdam, het mooie Amsterdam Old Course. Geniet van deze oase aan rust. Na het golfen heerlijk ontspannen op je luxe premium kamer van Hotel V Fizeaustraat en om je golfcation perfecte af te sluiten, een heerlijk ontbijt bij het restaurant The Lobby.

More, more, more… Hotel V heeft nog veel meer geweldige deals en events om van te genieten.

Le petit chef in de Gourmet Bar van Novotel

Le petit chef in de Gourmet Bar van Novotel

Le Petit Prince? Nee! Het is Le Petit Chef die je een uniek 3D-diner bezorgt. Je wordt meegenomen in het verhaal van de kleine chef en zijn gerechten op je tafel geprojecteerd in een animatiefilm. Hoe leuk! Enne no stress want the real deal verschijnt na elk animatie gerecht op je bord.