28 december 2019, door Maartje

Allemaal niet te missen in Londen! Om mee te beginnen: Spiritland, Londen

28 december 2019, door Maartje

Allemaal niet te missen in Londen! Om mee te beginnen: Spiritland, Londen

It’s London time. Zet je schrap, er staat namelijk een hoop spul uit Londen op de planning, want tsja, heel team Bart heeft daar de decembermaand gespendeerd. En een beetje van januari ook nog. Dus laten we meteen maar goed beginnen met het kakelverse Spiritland: een restaurant met een knipoog naar één van de grootste locaties van de hoofdstad: de Royal Festive Hall. Is niet gek, Spiritland bevindt zich op de begane grond van de Royal Festive Hall. Totally amazing al met al, let maar op. 

(enne, pak hier meteen al onze Londen tips erbij. Ga je leuk vinden)

Spiritland Londen

Spiritland Londen

Voor wie het nog niet door had, de Royal Festive Hall is een concert-, dans- , muziek- en bijeenkomst centrum en staat al op de monumentenlijst sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Afijn, Spiritland is een plek voor muziekliefhebbers (en foodliefhebbers natuurlijk), een plek waar chef-kok Moondog zich uitslooft door middel van een menu met internationale gerechten dat vooral bedoeld is om te delen en zeker ook een plek waar je goed zit bij de oesterbar met een cocktail in de hand of met één van de 110 verschillende wijnflessen op tafel. De inrichting heeft veel te maken met de Royal Festive Hall: de bordeaux leren banken in combinatie met de bolle lamp verlichting en een wand met akoestisch schuim, een natte droom voor elke muzikant. 

Overdag wordt Spiritland gezien als een café, maar nadat de klok 21:00 aantikt verandert het in een bar waar verschillende DJ’s swingende tunetjes draaien. Kortom, Spiritland is een restaurant en een bar die net zo geschikt is om te loungen en te jammen als voor het ontbijt, lunch of tijdens de late uurtjes op de dansvloer. 

Spiritland Londen,
9 – 10 Stable Street London N1C 4AB