Kroatië14 juli 2020, door Maartje

Arena 0ne 99 Glamping, Kroatië

Kroatië, 14 juli 2020, door Maartje

Arena 0ne 99 Glamping, Kroatië

Na onze glamping-ervaringen – onder andere op Lowlands en bij de vernieuwde Beekse Bergen (echt megasuperkeileuk), plus een aantal andere glam- pingadressen in dit boekwerk die een lekkere duit in het kunnen-we-wel-aan-wennen-zakje doen – zijn we om. We willen niet meer anders. Ja, het is klein, maar stukken beter dan slapen in een tent die klein(er) is
én die je zelf op moet zetten. Bijkomend voordeel: de meeste glampings, hoe vreselijk het woord ook is, zijn plaatjes. Met een bosrijke omgeving, zee of meren in de buurt, een echt bed op een houten vlonder en wakker worden als de vogeltjes fluiten. Ping!

Arena 0ne 99 Glamping, Kroatië

Arena 0ne 99 Glamping, Kroatië

Een van onze topfavorieten? Arena 0ne 99 Glamping in het prachtige, relatief onontdekte Kroatië. Er is een kidsclub (een leuke, echt). Mini-glampers mogen gewoon meedoen aan de yoga- en pilateslessen. Ze kunnen leren zwemmen, of kindvriendelijke gezonde gerechten koken. En dan zijn er óók nog speciale filmavonden. Propvolle agenda dus, die zie je niet meer. Gelukkig is er ook aan jou gedacht.

De eerder genoemde yoga, een spa waar je allerhande treatments kunt boeken en heerlijke hottubs om in te liggen bubbelen tot je rood aanloopt. En als je na al dat harde werken zin hebt in een dorstlesser zijn er genoeg strandtenten in de buurt.

 

In de grootste tent (glampingtent, niet strandtent) passen zes mensen, er zitten stapelbedden in en ook een badkamer en een keuken. Zoals gezegd: enorm is het niet, maar ja, dan ga je maar naar het Waldorf Astoria