9 januari 2024, door Evi Boonstra

Het ultieme BABSEN-lijstje, ofwel de perfecte trouwambtenaar

9 januari 2024, door Evi Boonstra

Het ultieme BABSEN-lijstje, ofwel de perfecte trouwambtenaar

Laten we het eens even over de ceremonie hebben, en dan vooral over de invulling hiervan. Want hoe zit ‘t met de inhoud? Jup, schuif Pinterest en Instagram effe een tel ver opzij, want een bruiloft is immers bedoeld om jullie als stel in de echt te verbinden en de liefde te vieren. En je raadt ‘t vast: dat kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Wij gaan graag voor ‘n persoonlijke. Het meest persoonlijke is misschien wel getrouwd worden door een geliefde vriend of familielid als een BABS voor één dag (mocht je nog niet helemaal bij zijn: BABS - Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Ook wel trouwambtenaar. Joe, check!). Maar hoe fijn als je dit ook gewoon over kan laten aan een professional. Iemand met een retegoed verhaal die echt weet waar ‘ie mee bezig is en je gasten meesleept in jullie verhaal. Laten wij nou net een paar van die kanjers van trouwambtenaren kennen die we maar al te graag aanbevelen. Het ultieme BABSEN-lijstje. Komt-ie!

 

Trouwen met Joanne

Trouwen met Joanne

BABS Joanne van Trouwen met Joanne is meesteres in het creëren van onvergetelijke bruiloften. Ze omarmt spontaniteit en betrekt jullie gasten tijdens de ceremonie. Met haar opgewekte onbevangenheid en gevatte vragen aan vrienden en familie breekt ze direct het ijs. Joanne’s handelsmerk is humor met een vleugje sarcasme, waarmee ze elke ceremonie luchtig en plezierig maakt. De voorbereidende gesprekken met jullie en jullie omgeving geven haar bakken energie. Ze neemt hiervoor alle tijd, niet altijd efficiënt maar wel effectief en reuzegezellig. Ze weet precies de juiste details en anekdotes te ontdekken die exact de juiste emoties tijdens de ceremonie zullen oproepen. Zo eentje die bijblijft en recht in het hart raakt.

Over gezelligheid gesproken, een vriendin van Joanne grapte: “Weten de bruidsparen wel dat ze jou er heel de avond bij krijgen als ze jou als BABS kiezen?” Tja, de foto’s liegen er in ieder geval niet om. Wat ons betreft is dat precies wat een bruiloft nodig heeft – een BABS die niet alleen een ceremonie leidt, maar ook de toon zet voor ‘n knalfeest dat niemand ooit zal vergeten.

Trouwen met Joanne

Say Yes Ceremonies

Say Yes Ceremonies

BABS Courtney van Say Yes Ceremonies brengt je ceremonie tot leven met een prettige portie frisse energie – deze jonge blom is slechts 32 jaar, maar aan ervaring en knowhow geen gebrek. Voor Courtney is de ceremonie geen formaliteit die je doorstaat voordat de champagne eindelijk wordt ontkurkt. Nee, met Say Yes Ceremonies in charge wordt jullie ceremonie een feest op zich.

Courtney brengt een speelse sfeer in de ceremonie. Dus dáág langdradige verplichting of ‘moetje’ waar je niet aan ontkomt en hallo unieke authentieke ervaring. Courtney is een verbinder en smeedt banden tussen de gasten, waardoor niet alleen het bruidspaar de liefde voelt, maar ook alle dierbaren die aanwezig zijn. Voor haar is de ceremonie -die vaak de start van de dag vormt – de aftrap die net zo fantastisch is als alle andere hoogtepunten op de dag. Hear, hear! Met Say Yes Ceremonies is ‘ja’ zeggen meer dan een belofte; het is een spetterend begin van een prachtige en onvergetelijke dag. 

Say Yes Ceremonies

BABS Jonquille

BABS Jonquille

BABS Jonquille is enthousiast, warm, open, ondernemend, een echt familiemens, houdt van een goed glas wijn en is altijd een luisterend oor. Zo, da’s een hele mond vol. Maar niks aan gelogen, want het is werkelijk een feestje om Jonquille voor jullie trouwdatum te leren kennen. Graag neemt ze hiervoor ruim de tijd. Zo ontstaat er een perfecte match en een unieke band die de fundering legt voor het vieren van jullie liefde. De woorden die Jonquille kiest, zijn speciaal voor jullie geschreven en zitten vol emotie – geluk, humor, en een fijne dosis nostalgie. Ze betrekt graag de mensen om jullie heen bij het creëren van jullie liefdesverhaal. Met geestige en amusante anekdotes maakt ze jullie huwelijksvoltrekking een moment om nooit te vergeten. Of het nou op een fancy locatie, festivalterrein, of gewoon in de achtertuin is, Jonquille past zich aan. En als jullie dromen van een trouwlocatie in ‘t buitenland, geen probleem – ze vliegt gewoon met jullie dromen mee.

BABS Jonquille

BABS Benny

BABS Benny

Met BABS Benny scoor je een bruisende trouwambtenaar met Brabantse charme. Geboren in Den Bosch, maar woonachtig in Amsterdam. Jup, een gezellige Amsterdammer met ‘n zachte G dus. Zijn passie voor entertainment begon op de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waarna hij schitterde op het toneel van musicals en dinnershows. Als zelfstandig trouwambtenaar reist hij vol passie binnen- en buitenland door met het streven om iedere ceremonie uniek en onvergetelijk te maken. Op een eigenzinnige en authentieke manier vindt hij de perfecte balans tussen speelsheid en warmte. Een sweet spot waar we dol op zijn! Ga je samenwerken met Benny, dan start je met een kennismaking in Amsterdam of Den Bosch onder ‘t genot van een bakkie of een borrel. Een persoonlijke aanpak heeft immers top prioriteit. Ook gedurende het proces verzorgd Benny alles tot in de puntjes, hij zorgt ervoor dat ieder detail klopt. Op de trouwdag zelf staat BABS Benny een uur voor de ceremonie paraat op locatie, klaar om jullie een zorgeloze en liefdevolle ervaring te bezorgen. Laat dat feest maar beginnen.

BABS Benny
Fotografie door Oydin + Mei en Naomi van der Kraan