29 februari 2016, door Maartje

Kee & Kee kieken: Ilse & Ward

29 februari 2016, door Maartje

Kee & Kee kieken: Ilse & Ward

Op de maandag (want dat begint zo lekker de week) meekijken met de foto’s van fotografieduo Kee & Kee, genomen tijdens echte bruiloften en dus het naslagwerk voor iemands echte plakboek. In de categorie ‘smullen’, als je het ons vraagt. Ideeën bietsen mag!
Barts-Boekje-ilse en ward 1jpg
O hallo Italiaanse droom! En wel die van Ilse en Ward die trouwden in het Italiaanse Toscane bij het pràchtige Villa Sermolli in het plaatsje Buggiano Castello. Alle gasten kwamen aan op vrijdag, de het weekend binnendruppelend, en schoven 's avonds aan voor welkomstdiner met, hoe kan het ook anders: pizza's. Om na genoeg pizza en wijn naar de slaapvertrekken te vertrekken, her en der verspreid over het kleine idyllische dorpje.
Barts-Boekje-ilse & ward 2
Ilse en Ward sliepen op de locatie zelf waardoor Kee & Kee gemakkelijk heen en weer konden pendelen in de ochtend tijdens het aankleden tussen de bruid, de bruidegom en de gasten - tip voor het naslagwerk: zo leuk om alle voorbereidingen mee te pakken! Het 'ah daar ben je voor de allereerste keer in je prachtige witte jurk én Jimmy Choo schoenen' -moment gebeurde in het bijzijn van alle gasten- tranentrekken, en wederom: aanrader!
Barts-Boekje-ilse & ward 3
Om vervolgens te trouwen. De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van het dorpje: een lokale Italiaanse burgermeester voltrok het huwelijk terwijl een Italiaanssprekend familielid alles vertaalde. Opgevolgd door borrels, taart en speeches in de Villa. Aan het eind van de middag - want: hallo laag zonnetje, hallo beeldschoon licht - was het fotomoment (echt hoor, sla 'm niet over, dat moment) in het prachtige filmset-esk dorpje.
Barts-Boekje-ilse & ward 4
Het diner dat volgende was in de buitenlucht, onder de sterrenhemel. Ronde tafels en overal lichtjes: in de lucht, van de kaarsjes op de tafels en verspreid over de trappen en grond waxinelichtjes in papieren zakken. Tip: huur een (lokale) stylist in, dat geeft 1) minder stress en 2) het zet de puntjes, de lichtpuntjes in dit geval, op de i.
Barts-Boekje-ilse & ward 8
Nadat alle gangen - het is en blijft Italie - erin zaten, werd er binnen tot in de late uurtjes verder gefeest. De volgende werd het het huwelijksweekend af gesloten, met z'n allen, met een ontbijtje op de patio van de villa.
Barts-Boekje-ilse & ward 7
Het is bijna overbodig te zeggen maar het aller- allerleukst aan een dergelijke bruiloft is natuurlijk de locatie, waar je zelf, en je gasten, blijven plakken voor een (mini)vakantie. Meer? Check Kee & Kee