Nederland, Den Haag25 april 2019, door Barts Boekje

Doe mij maar een bakkie pleur: Den Haag krijgt er nog een Barista Café bij

Nederland, Den Haag, 25 april 2019, door Barts Boekje

Doe mij maar een bakkie pleur: Den Haag krijgt er nog een Barista Café bij

Een goed kopje koffie, een kopje goede koffie, hoe je het ook zegt: het klinkt zo simpel, maar gut, wat kan het moeilijk zijn. Alleen echte liefhebbers van het zwarte goud weten dat de smaak niet alleen afhangt van de boon, de branding en de barista, maar ook van alles daaromheen. Daarom goed nieuws voor alle Haagse koffiefans: er opent een tweede Barista Café.

Barista Cafe Den Haag

Barista Cafe Den Haag

Een eerste Barista Café zat er al, in die leuke Frederikstraat. Geliefd om haar goede koffie, huiselijke sfeer en fijne lunchkaart. Maar nu opent er dus een tweede Barista Café, op de Dagelijkse Groenmarkt rond de Grote Kerk. En dat is eigenlijk wel grappig: zo zat er geen enkele fijne koffiespot op een steenworp afstand van de kerk, nu vind je er Lot Sixty One, Confetti en vanaf eind mei dus ook Barista Café.
Naast dat bakkie pleur en de vele variaties daarop valt er bij Barista Café nog meer te beleven: ontbijten doe je met yoghurt, pancakes, quesadillas of croissants en lunchen is er minstens zo leuk. Tenminste, wij vinden kaneelscones en appel-abrikoos brood best leuk voor lunch. Mocht je niet van zoetigheid houden – jij gekkie – dan zijn er heerlijke toasts, clubs, flats en melts op het menu.
Barista Cafe Den Haag
Dagelijkse Groenmarkt 32