12 maart 2016, door Maartje

Behomm Community

12 maart 2016, door Maartje

Behomm Community

Vergeet AirBnB. Ja, er zijn nog steeds meer dan genoeg pure parels te vinden op de site, maar dan moet je jezelf dus wel eerst door een gigantische berg aan meuk spitten. En wie heeft daar tijd voor, laat staan zin in? Op Behomm Community niks dan pareltjes. Diamanten zelfs.

Barts-Boekje-Behomm Community 1

De site biedt huizen voor de ruil aan, over de hele wereld, van Italie tot Los Angeles, van Zwitserland tot Bali. Hoe het werkt?

Simpel: mensen met smaak, designers, mensen met een creatief vaak, sluiten zich aan en gaan onderling huizen wisselen - kind kan de was doen. En nee, jij bepaald niet of je huis er op mag, dat bepalen de mensen van Behomm. Sterker nog: toegang kan alleen via via, op uitnodiging dus, zodat de selectie exclusief en o zo cool blijft.

Barts-Boekje-Behomm Community 2

Inmiddels zijn er 2100 huizen en smaak is altijd het toverwoord, niet budget, locatie, luxe of formaat, zo stelt Behomm. We like. De site bezoeken zonder uitnodiging (en dus schaamteloos gluren) kan gewoon en zoals wij het zien, is een uitnodiging ontvangen om de club te joinen zo lastig ook nog niet... You are only seven handshakes away to know the world. Moet je natuurlijk wèl wat te bieden hebben. Behomm Community