Nederland, Amsterdam Noord2 oktober 2019, door Maartje

Driving North, Amsterdam (1 t/m 11 OKT. 2015)

Nederland, Amsterdam Noord, 2 oktober 2019, door Maartje

Driving North, Amsterdam (1 t/m 11 OKT. 2015)

Haal je old timer (met brede achterbank) of al wat rijden uit de schuur en scheur naar Amsterdam Noord waar je van 10 tot en met 12 oktober 2019 aan kunt haken bij de Driving North Drive Inn. Een driedaagse pop-up versie van Driving North, dit keer op het NDSM Terrein met plek voor 100 auto’s en loungeplekken voor bezoekers die met de fiets of te voet komen.

Het idee is eenvoudig: blijf zitten waar je zit, stem je radio af op de aangegeven frequentie en kijken maar. Hoewel, het wordt nog beter: ook voor BBQ-food en drankjes is gezorgd. Geen auto? Geen probleem: er zijn supersized zitzakken in de carpart lounge. Geen radio? Ook al niet erg: er zijn koptelefoons op voorraad. Ruim voordat de film start (rond 20:30) zijn Driving North-bezoekers al welkom. Lekkere muziek, ijskoude of hartverwarmende drankjes (ook alcoholvrij), marshmallows, je kunt je ramen laten wassen en er is een kampvuur. Een echt Amerikaans drive-in-food met een Hollands sausje: burgers en hotdogs van Amsterdamse hofleveranciers. Het terrein en de bar zijn geopend vanaf 17:30. Per avond is er op het terrein plaats voor 100 auto’s en 40 bezoekers zonder auto’s in de car part lounge.

Kleine auto’s staan vooraan, de grotere erachter. Je stemt je radio af op de juiste radiofrequentie, legt je voeten op het dashboard en de film begint… Ach en als je dan je drankje of de carwash vergeten bent, dan bestel je dat gewoon tijdens de film.

Programma

Do. 10 oktober – Leaving Las Vegas

Vr. 11 oktober – La Holandesa (Engels ondertiteld)

Za. 12 oktober – Baby Driver

Driving North