12 december 2022, door Isa de Laat

Met deze tips blijf je fit tijdens de feestdagen (Vitaily to the rescue!)

12 december 2022, door Isa de Laat

Met deze tips blijf je fit tijdens de feestdagen (Vitaily to the rescue!)

Decembermaand is feestmaand. Op pakjesavond de hele gourmetplaat vol gooien en net zo lang je stokje in de kaas, olie of chocolade fonduepan duwen tot je niet meer kunt. Daarna door naar het kerstdiner: ronde na ronde eten, enkele dagen uitbuiken tot de oliebollen je om de oren vliegen. En wat komt er daarna als na-nagerecht? Spijt...We zijn een sucker voor al het lekkere eten en verlangen er het gehele jaar naar, maar al dat (vaak) vette eten is wel een aanslag op je lichaam in een maand waarin er niet al te veel groenten en fruit worden geconsumeerd tussen al dat gesnack door.

 

Daar komt het ultieme voedingssupplement om de hoek kijken: Vitaily to the rescue! Zo gemakkelijk om altijd mee te nemen naar een kerst of oud & nieuw locatie (want alle supplementen zitten in een handig, recyclebaar meeneemzakje). Binnen 4 seconden heb je de juiste aanvulling binnen voor de dag en combineer dit met een verfrissende bos- of duinwandeling. We helpen je graag verder om een beetje balans te krijgen. Hierbij enkele tips om in combinatie met Vitaily fit te blijven voor dat extra beetje vitaliteit tijdens de feestdagen.

Bewegen + suppletie

Bewegen + suppletie

Het gros van de tijd spendeer je tijdens de feestdagen zittend aan tafel met een lekker glas wijn en geniet je van alles alle machtige gerechten die de revue passeren. We geven je geen ongelijk en doen precies hetzelfde (je wil je familieleden natuurlijk niet beledigen door over te slaan), maar wat we je wel willen meegeven is: beweeg! Na het innemen van je Vitaily supplement als goed begin van de dag is niets zo mooi als de natuur hartje winter. Trotseer de kou en kom met een gezonde blos op de wangen terug in je warme huis. Waar je dan moet zijn? Hierbij een paar tips.

Selfcare

Selfcare

Juist ja, dat het eten je om de oren vliegt rondom de feestdagen moge duidelijk zijn. Maar vaak geldt hetzelfde voor de alcohol. En het klinkt misschien als een (sociale) uitdaging, maar een alcoholvrije avond tijdens de feestdagen is zo erg nog niet. Komt door de goede alternatieven die er vandaag de dag zijn. Net zo feestelijk, net zo smaakvol. Deze moet je hebben voor een katervrije dag. En speciaal voor de wijn hebben we een ander lijstje. Na heel wat onderzoek kwamen we op deze alcoholvrije wijnen uit. Een avondje minderen met een Vitaily supplement en je bent in combinatie met een frisse neus weer helemaal klaar voor eindeloos tafelen met die o-zo-gezellige oom en zijn eindeloze familieverhalen.

Vitaily

Vitaily

De hoeveelheid drank en eten die we tot ons nemen hebben we vaak zelf in de hand, maar de feestdagen vragen ook veel puf (en soms een beetje stress) van de mens. Resultaat? Wellicht wat sneller moe, onrustige slaap en niet helemaal fit. En dat kunnen we nét niet goed gebruiken wanneer we continue sociaal aan moeten staan en zoveel moeten regelen.

Daarvoor schakelen we de redder in nood in: de vitaminen van Vitaily, waarbij alle belangrijke stoffen in één dagzakje zitten. Belangrijke stoffen? Jup, van die essentiële stoffen die jou de drukke maanden doorhelpen. Vitamine A en jodium helpen de huid gezond te houden, selenium is goed voor je haar en nagels en Vitamine D versterkt je afweersysteem in deze koude tijd. Het kost vier slokken water per dag (dat is zes seconden) om het in te nemen. Een no brainer dus.

Met deze actie van 12 tot en met 18 december is het tweede maandpakket verkrijgbaar met 50% korting (kortingscode: Deelcember via deze link). 30 supplementen dagzakjes voor een maandje zelfzorg. Go go go en bestel, zodat je fit de feestdagen en het einde van het jaar doorkomt. Leuk om cadeau te geven aan je familieleden of lieve buurtjes voor een beetje extra vitaliteit.

 

Vitaily

Nature is calling

Nature is calling

Natuurlijk kun je ook gewoon even vluchten van de feestdagen. Wanneer de muren op ons afkomen is het verlangen naar natuur en rust niet te stoppen. Een kop koffie in de zon (fingers crossed), hup een zakje Vitaily erbij voor wat extra vitaliteit, fluitende vogels en ver weg van drukte, massa en grote steden. ‘s Avonds een boek bij de open haard en een glas wijn na een fikse boswandeling. Waar? Niet zo moeilijk, gewoon in ons eigen land. Nature is calling: je hebt dit lijstje nodig met opties om te logeren in de Nederlandse natuur. 

Sommige plekken in dit lijstje zijn echt in de middle-of-nowhere, sommige zijn aan de rand van het groen of vlakbij het water. Soms nog dichtbij een dorp, mocht je toch een beetje de hort op willen (maar eigenlijk blijf je liever cocoonend waar je zit).