Nederland, Rotterdam25 januari 2019, door Maartje

FOMO Friday: WEEKEND VAN 25 T/M 27 JANUARI 2019

Nederland, Rotterdam, 25 januari 2019, door Maartje

FOMO Friday: WEEKEND VAN 25 T/M 27 JANUARI 2019

Blijf je lekker in de stad (of ga je richting de stad) dan kun je vanmiddag meedoen met de allereerste Fittest Friday bij David Lloyd om vervolgens richting de Gin Tonics & Oesters voor 1 Euro (!!) bij The Seafood Bar te vertrekken hoor, wees gerust. En scoor nog even een prachtig boek van TASCHEN met veel korting, ga brunchen bij IZAKAYA of doe mee aan de WijnSpijs wandeling zondagmiddag in Amsterdam Oost. In Rotterdam? Neem dan een kijkje bij de Foodhallen, daar is ook veel leuks. Keuzes keuzes, we know. Fijn weekend!

Oesters & Gin Tonics, The Seafood Bar

Oesters & Gin Tonics, The Seafood Bar

Voor de nachtbrakers onder ons, want dit feestje begint pas om 23u. Vanavond staat in het teken van Oesters & Gin Tonic bij The Seafoodbar aan de Ferdinand Bolstraat. Oesters voor maar 1 Euro (ja, echt!) en ze hebben 2000 stuks ingeslagen. Lijkt wat, maar is zo op natuurlijk. Dus kom op tijd, drink, dans en slaap morgen een beetje uit.
theseafoodbar.com

Fittest Friday bij David Lloyd

Fittest Friday bij David Lloyd

En dan denk jij nu; “vrijdag, we mogen weer aan de borrel!”. Absoluut. Maar voordat je van start gaat met het bier, de snacks en meer van dat, hebben wij nog even een tussenoplossing voor je. Vanaf vandaag vindt namelijk de eerste Fittest Friday van David Lloyd plaats. Elke laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 en 21.00 uur, kun je hier meedoen aan een aangepast lesprogramma waarbij yoga wordt afgewisseld met een stevige workout. Er is zelfs een DJ en er zijn (gezonde) happen en dranken. Mag je daarna ook nog even de spa of het zwembad in. En dán is het tijd voor dat biertje.

Supreme Brunch bij IZAKAYA

Supreme Brunch bij IZAKAYA

Zondag is het tijd voor sushi! IZAKAYA Asian Kitchen & Bar in de Amsterdamse Pijp organiseert een Supreme Brunch met als thema ‘Winter Wonderland’. Sneeuw buiten, sneeuw binnen dus, maar dan wel lekker warm, gezellig én extravagant. Denk aan sushi in overvloed, champagne, livemuziek en cocktails. Zit een goed prijskaartje aan (€ 75,-) maar dan heb je ook wat. Meer info vind je hier.
izakaya-restaurant.com/amsterdam

Je kunt natuurlijk ook gewoon even aan de drukte ontsnappen en een fijn hotel boeken. En dat kan nu hier! Bij ons, op de site. Krijg je er meteen nog een korting of cadeautje bij ook. Graag gedaan.

Bobby's gin on tour, Foodhallen Rotterdam

Bobby's gin on tour, Foodhallen Rotterdam

Voor wat FOMO hoef je natuurlijk niet alleen in Amsterdam te wezen. Rotterdam kent ook genoeg leuke en gezellige plekken om die Fear of Missing Out eens goed aan te wakkeren. Dit weekend bijvoorbeeld, want dan veranderen de Foodhallen Rotterdam zich in een Bobby’s Gin On Tour event. Alle standhouders maken dan de beste food pairings bij deze kruidige gin. Wij deden zelf al niet mee aan Dry January, maar die is bij deze dan ook écht over. Er is trouwens ook een DJ, mocht je nog een dansje willen wagen op fijne Disco-hitjes. Meer info: Facebook.com

Wijnspijs wandeling

Wijnspijs wandeling

Aanstaande zondag nog niets gepland? Top, zet deze dan maar op de agenda! Want, echt leuk (lijkt ons) – WijnSpijs neemt je mee door Amsterdam Oost van restaurant naar restaurant. Waar overal een gerecht op je staat te wachten mét bijpassende wijn. Zoals Alex + Pinard, het Indonesische restaurant Mama Makan of Visbar Beet voor lokaal gevangen vis. Dit culinaire uitje wordt afgesloten in stijl bij het Pompstation, waar een toetje en dessertwijn op je wachten.
Kosten; € 69,- en reserveren kan hier: wijnspijs.nl/

TASCHEN SALE, Amsterdam

TASCHEN SALE, Amsterdam

Geen geheim dat we bij Bart van boeken houden (en dan zijn we natuurlijk ook best een beetje trots op onze eigen kroost). Maar we hebben ook zeker een speciaal plekje in ons hart voor de boeken van uitgeverij TASCHEN. Echt álles, van interieur tot reizen tot fotografie … Ga nog maar even door. En dit weekend is het feest! Want de winkel aan de PC Hooftstraat houdt een super sale, met kortingen tot wel 75%. We lovetaschen.com

Een vraag aan jou!

Een vraag aan jou!

Hoe leuk het ook is: het zoeken, vinden, testen én uitwerken van de beste onafhankelijke tips kost tijd en geld. Vind je deze site de moeite waard, mogen we je dan vragen om een kleine bijdrage? Want hoewel we het heel leuk vinden om de beste onafhankelijke adressen te delen, wordt onze geïnvesteerde tijd op die manier deels betaald en kunnen we meer tips maken!

[doneren_met_mollie]