Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 April 2019
  • 12-09-2018
  • Amsterdam, Eten & drinken

Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer koken eenmalig bij ZUID Amsterdam

Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer koken eenmalig bij ZUID Amsterdam

Maandag is het nieuwe vrijdag. Ach nee, maandag is gewoon de aloude maandag en dé avond waarop horeca-Nederland zelf uit eten gaat! Wist je niet? Is zo. Veel zaken zijn dicht maar veel toptenten zijn open om zo collega's het beste van de stad voor te schotelen.

Dikke kans dus dat je je favoriete ober naast je ziet tafelen maandag 17 september. Die dag staan chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer (van Amsterdamse restaurants Breda, Guts & Glory en het nieuwe Maris Pieper) namelijk samen met chef Richard Way in de keuken van restaurant Zuid.

Zuid

Chef Richard Way bestierd de keuken van het (heerlijke!) restaurant Zuid het hele jaar door, maar zoals de meeste chefs vind ook Way het af en toe wel zo lekker om een uitstapje te doen naar een andere keuken. Of om, ook leuk, bevriende chefs uit te nodigen in zijn keuken! Zo geschiede, vandaar dat Freek en Guillaume maandag 17 september koken komen. Moet je bij zijn, want de drie mannen doen het maar één keer. Kost dat? 60 euro voor een zes gangen diner. Dief van je eigen portemonnee. Beloofd.