Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 10-05-2019
  • Den Haag, Eten & drinken, Nieuw

Nieuw in Den Haag: het Filipijnse restaurant Julieta

Nieuw in Den Haag: het Filipijnse restaurant Julieta

Wie is er bekend met de Filipijnse keuken? Wij niet. Nee, echt niet. En daarom zijn we heel benieuwd naar Julieta in Den Haag. Een restaurant met een Filipijnse fusion keuken. Die zijn zeldzaam in Nederland, toch?

Julieta Den Haag

Dit kleine, maar fijne (geloven we althans direct) restaurant – het telt 10 tafels – ligt pal achter de Denneweg, aan de mooie Hooikade. Het menu is dus Filipijns fusion; de beste Oriental smaken in combinatie met de Aziatisch-Westerse keuken. Dat uit zich tot gamba’s met cocos bisque, snijboon, pompoen, gember parels met krokante wilde rijst of een tournedos met truffel aardappel, bospeen, taugé, sugarsnaps, rode paprika en jus de veau Calamansi. We zijn er nog niet gaan proeven – doen we wel heel snel en dan komen we bij je terug – maar het water loopt ons nu al in de mond.

Ook leuk aan Julieta – vernoemd naar een Filipijnse oma –; er ligt een kadeterras voor de deur. Dus jeetjemina, wie moet er nog naar Manilla als je ook in Den Haag aan het water de Filipijnse keuken kunt proeven?