Kat & Bakkie: de leukste winkel/café als je dol bent op katten

Nederland, Utrecht, 5 maart 2024, door Merche Ariza Gallego

Kat & Bakkie: de leukste winkel/café als je dol bent op katten

Is een kattencafé de hemel op aarde voor je? In dat geval hebben we goed nieuws voor je, want Utrecht heeft een hele leuke winkel slash koffiespot waar het wemelt van de schattige katten (het zijn er maar liefst zeven!). Bij Kat & Bakkie in de Twijnstraat shop je (design)producten met en voor katten onder het genot van koffie, thee, fris en veganistisch gebak. Van toffe posters voor in huis tot stijlvolle krabmeubels (ja, ze bestaan): bij Kat & Bakkie ben je aan het juiste adres.

Liefde voor de kat

Liefde voor de kat

Alles bij Kat & Bakkie draait om, hoe kan het ook anders, katten. Oprichters Laura en Melissa delen een liefde voor grafische vormgeving en katten, en dat zie je terug. Ze maken hun eigen producten onder de naam ‘Kat &’ en maken die op een zo duurzaam mogelijke manier. In de winkel in de Twijnstraat en op webshop verkopen ze alles wat een kat en z’n baasje maar nodig kunnen hebben, uitgevoerd met een fraai design.

Kom je voor je coffee cat fix? Dat kan! Let er wel op dat als je met kinderen komt, dat de minimale leeftijd zes jaar is en dat er een aantal andere huisregels gelden.

Kat & Bakkie