Nederland, Rotterdam5 april 2015, door Maartje

Motel Mozaïque Baby Tour 2.0, Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 5 april 2015, door Maartje

Motel Mozaïque Baby Tour 2.0, Rotterdam

Het Rotterdamse kunstenfestival Motel Mozaïque is een must voor iedereen die van (goede) muziek, theater, beeldende kunst en film houdt. Het programma is ieder jaar veelbelovend en vernieuwend. Bovendien kun je tijdens het festival overnachten in kunstwerken en gidsen (ver)leiden bezoekers langs bijzondere plekken in de stad en in het festival. Omdat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen, biedt Motel Mozaïque sinds vorig jaar de Baby Tour 2.0 aan. De tour trekt je even uit de hectische binnenstad naar de sprookjesachtige speelomgeving van de Speeldernis. Daar kunnen zowel ouders als kinderen de dag rustig beginnen; met koffie, sap, koek en de hartverwarmende muziek van I Am Oak. Daarna mag iedereen klappen en trommelen op bomen, containers, stokken op elkaar slaan en een dansje wagen met de band Convoi Exceptional. Er is ruimte om te voeden, verschonen en warm te worden als het koud is. Maar als het zonnetje schijnt, neem dan kussens en kleedjes mee om er goed voor te kunnen zitten. Motel Mozaïque Baby Tour 2.0

Geef je op voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp. Vermeld in je aanmelding tocht, tijd, gids en aantal deelnemers (inschrijven kan tot donderdag 9 april 23:59).

zaterdag 11 april * 10:00 uur Plein Centraal Station (met fiets) of op eigen gelegenheid vanaf 10:20 bij de Speeldernis (Roel Langerakweg 25b, Rotterdam)