Spanje, Ibiza3 augustus 2019, door Maartje

Nieuw op Ibiza: Moos Kitchen, Cala Llonga, Ibiza

Spanje, Ibiza, 3 augustus 2019, door Maartje

Nieuw op Ibiza: Moos Kitchen, Cala Llonga, Ibiza

Tikten we onlangs ons toetsenbord al bijna stuk vanwege het enthousiasme over het nieuwe Keto Kitchen op Ibiza (lees hier alles over de nieuwe Keto toko), blijven we nog even op de gezonde Spaanse toer. Want: bikiniproof enzo. Achnee, dat is niet eerlijk. Gezond is het hele jaar door fijn, en zeker in de zon. Onderwerp van gesprek: Moos Ibiza, een heuse salad bar op het eiland mét delivery service.

Moos Kitchen Ibiza

Moos Kitchen Ibiza

Bekend o Ibiza? Kende je Moos dan toevallig ook al? Deze beste jongen heeft een paar jaar geleden het gouden plan bedacht om ‘healthy delicious gourmet salad bolws’ over het hele eiland te gaan bezorgen. Grote hit, want dat was natuurlijk altijd wel een ‘dingetje’ op Ibiza: het begrip “thuisbezorgd” kenden ze nog niet…

2 vliegen in 1 klap dus, want naast de luxe dat er zomaar een Spaanse chico je camino oprijdt om deze bowl in je – op een poolbed neergestreken – schoot te werpen, zijn deze bowls dus ook nog eens écht heel healthy & écht écht heel delicious. Je denkt er niet aan op vakantie maar je eten laten bezorgen in je vakantiehuis is de allergrootste aanrader ever. In Kaapstad doen we niet anders, en nu dus ook op Ibiza. Groot en hot nieuws, want wegens enorm succes is naast zijn delivery service slechts enkele dagen geleden nu ook Moos Kitchen Ibiza ge-opend; een restaurant aan het strand van Cala Llonga. Geheel en – uiteraard – uiterst stijlvol ingericht door onze hier al eerder genoemde vrienden van Ibiza Interiors. Ja mensen, Moos Kitchen rocks!