Nederland19 februari 2021, door Anna Sophie Wellink

Ommetje: een motiverende stappenteller voor je dosis beweging

Nederland, 19 februari 2021, door Anna Sophie Wellink

Ommetje: een motiverende stappenteller voor je dosis beweging

Lopen, wandelen, stappen tellen - het is hét uitje van de dag. Want een dag niet gewandeld is een dag niet... Oké dat is misschien een tikkie overdreven maar door veel te wandelen kom je wel aan je dagelijkse dosis beweging. Je weet wat ze zeggen: in de winter werk je aan je summer body. Alle gekkigheid op een stokje, wandelen is lekker maar niet altijd even uitdagend. Word.

 

Ommetje is onze laatste (nieuwe) ontdekking waar so far iedereen die we spreken helemaal enthousiast over is. Nieuwsgierig? Komt ie.

Zo werkt Ommetje

Zo werkt Ommetje

Wandelen is niks nieuws en dat je dagelijks aan zo’n 10.000 stappen moet komen(klinkt streng maar is wel echt het advies van de professionals) ook niet. De app Ommetje helpt je daarbij en daar komt het nieuwtje dus om de hoek kijken. Wie dagelijks een wandeling van 20 minuten maakt met de app Ommetje wordt beloond met punten.

Wandel je elke dag of wandel je extra actief door dan kun je zelfs extra punten of medailles verdienen. Leuk toch? want zo’n competitie-element is nou juist een gemis tijdens het wandelen.

 

Hier maak je de leukste ommetjes

Hier maak je de leukste ommetjes

Hoe je het nog leuker kunt maken is door tijdens een Ommetje wandeling langs een van deze plekken te gaan.