Nederland, Rotterdam8 december 2023, door Lotte van Zijl

Werken, brunchen of wijnen: Savor&Nosh in Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 8 december 2023, door Lotte van Zijl

Werken, brunchen of wijnen: Savor&Nosh in Rotterdam

Roze, blauw, goud en prints all over. Bij Savor&Nosh in Rotterdam kom je binnen in een kleuren walhalla. Bij binnenkomst trok de glimmende bar direct onze aandacht. Helaas liepen wij íets te vroeg naar binnen waardoor we liever voor een cappuccino dan een cocktail gingen, maar die staat zeker nog op het lijstje. Behoefte aan rust en focus? Op de eerste verdieping vind je werkplekken, met heel fijn uitzicht. Een aanwinst voor Rotterdam en zeker een bezoekje waard.

Alles in één

Alles in één

Terwijl het buiten stormde, besloten wij om bij dit fijne tentje het weekend af te trappen. Met cappuccino, warme chocolademelk met slagroom (groot favoriet), red velvet cake en een crompouce met pistache. Een cheat day van jewelste, maar daar is het vrijdag voor, toch? We hadden onze feestelijke middag net zo goed kunnen doortrekken naar de avond, want de truffel pizza en watermeloen tataki zagen er ook verleidelijk uit.

Waarschijnlijk denk je nu: daar wil ik heen. En dat begrijpen we. Deze plek zit alleen een beetje verstopt. Wél vlakbij de meent, maar in de zijstraat Westewagenstraat. Zo combineer je een shopsessie met een pitstop bij Savor&Nosh. Of reserveer alleen of samen met je favo collega tussen 09.00 en 17.00 uur een werkplek, voor een productieve middag. Vergeet geen korte pauze in te lassen met de crompouce (ook te bestellen met aardbeienvulling). Aanrader!

Savor&Nosh