Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 07-09-2014
  • Utrecht, Weekendtip

SOIA, Utrecht

SOIA, Utrecht

De afkorting SOIA klinkt als een geslachtsziekte (he! maar geef toe, iedereen denkt het) dus laten we het vooral uitspreken als Strand Oog in Al, Utrechts jongste (en leukste) stadsstrand in Utrecht West. Alle dagen van de week leuk (behalve op maandag, dan zijn ze dicht) maar het allerleukst op zondag als om 16 uur de BBQ naar buiten rolt en de DJ de eerste plaatjes op zet. Dansen op het zand dus, op een zonnige zondag. Lang leven de (na)zomer.

SOIA, Utrecht

Aan de rand van Utrecht-stad, in het westen, zit op het uiterste puntje van de wijk Strand Oog in Al aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Strand Oog in Al, kortweg SOIA. Een stadsstrand en de plek waar heel Urecht in het zomerseizoen rondhangt, op en rond de zitzakken en de picknicktafels rond het lage houten restaurantgebouw met dakterras dat het centrum van Strand Oog in Al vormt. Er wordt bovendien gebarbecued dat het een lieve lust is.

Wel even een schaaltje BBQ-goodness reserveren, het barbecueën mag je daarna zelf doen, of je kunt er een kok bij reserveren. Vlak de plek ook met minder mooi weer niet uit: dan worden er yogasessies, (kerst)markten en borrels geor- ganiseerd. Niet iedere dag, wel met regelmaat. Kortom: zomer in Utrecht? Strand Oog in Al.