Sushi cravings? Op naar Madam Chen Rotterdam

Sushi cravings? Op naar Madam Chen Rotterdam

Cravings... Persoonlijk ken ik dat gevoel niet zo (want zin in het één is zo omgezet naar het ander) maar áls ze voorbij komt, die onstilbare zin in iets, dan is het sushi. Tempura garnalen sushi-alles. In Amsterdam weten we eerlijk gezegd niet altijd waar we aan moeten schuiven voor de beste (tips zijn welkom hoor!) maar in Rotterdam zijn we er wel uit: sushi cravings in Rotterdam? Op naar Madam Chen Rotterdam!

Madam Chen Rotterdam

Madam Chen Rotterdam

Vlakbij de Markthal, pal tegenover station Blaak (lekker handig: in Rotterdam kun je heerlijk on-Nederland met de metro van A naar B), opende Rotterdamse jongste sushi hotspot Madam Chen. Een kleurrijk (lees: roze overal, planten overal, graffiti-stijl schilderingen overal) lokaal met overheerlijke sushi (de beste misschien wel?) en cocktails van Rotterdam. Zo vinden wij vandaag de dag.

Maar er is meer! Madam Chen Rotterdam is namelijk een moderne asian street food bar in de bredere zin van het woord. Zo zijn er heerlijke avocado duck rolls, gestoofde aubergine in yu heung saus en, let op, red velvet oreo cake met ijs! En hele goede cocktails. Niet onbelangrijk: de staf is oprecht vriendelijk en enthousiast. En dan heb je ons hè. Reserveren is een must en doe je hieronder.