Nederland, Amsterdam13 maart 2024, door Michel + Renske

The Beef Chief Amsterdam Oost: voor een goede vette hap, lekkere wijn en fijn bier

Nederland, Amsterdam, 13 maart 2024, door Michel + Renske

The Beef Chief Amsterdam Oost: voor een goede vette hap, lekkere wijn en fijn bier

Good Measure gone Beef Chief! Het restaurant kreeg een kleine naamswijziging maar de inhoud blijft hetzelfde. Goede vette hap, lekkere (natuur)wijn, fijne biertjes. En het zaakje? Nog gezelliger als we het in alle eerlijkheid mogen zeggen.

The Beef Chief Oost

The Beef Chief Oost

Beginnend met (natuurlijk) de wijnkaart. Bij Beef Chief drink je heerlijke natuurwijnen in oranje, wit en rood. En dan door naar de bieren, bieren van de tap wel te verstaan. Verder ook wat verfrissende keuzes zoals kombucha. Een kleine maar overzichtelijke drankkaart dus.

Op de kaart: burgers (van kip tot beef tot vega) van petite tot extra dik belegd. Als het gaat om bijgerechten zijn we erg over Beef Chief te spreken, al was het alleen al voor de spicy cauliflower, ja heerlijke pittige bloemkool. Lik je je vingers bij af. Uiteraard kan je de good old cheese frites niet overslaan.

Zomers zit je heerlijk buiten op de bankjes en binnen neem je plaats op de fijne zitjes. Bankjes of stoelen staan afgewisseld in de zaak. Reserveren? Neuh, niet nodig hier. Kids mee? Er zijn kleurplaten met kleurtjes en ook op de kaart is voor hen wel wat te vinden.

The Beef Chief Oost