Vakantieboederij Wooldsehoeve: het allerfijnste adres voor grote gezelschappen in de Achterhoek

Nederland, Gelderland, 1 juni 2023, door Michel + Renske

Vakantieboederij Wooldsehoeve: het allerfijnste adres voor grote gezelschappen in de Achterhoek

Weinig kan er mis gaan bij het boeken van de Wooldsehoeve in de Achterhoek, Winterswijk.  Men neme een fijne club mensen en de locatie doet de rest. Kan ook niet anders, met deze prachtige parel midden in de bossen, tussen de weilanden en voorzien van alle gemakken. Zo is er een hottub, sauna, heerlijke ruime keuken en eettafel en spelletjeskasten vol vermaak.

Wooldsehoeve vakantieboerderij in Winterwijk

Wooldsehoeve vakantieboerderij in Winterwijk

Kan lastig zijn, een fijne plek zoeken voor grote families of vriendengroepen. Wooldsehoeve is je antwoord. Vanaf de snelweg ga je via landweggetjes naar dit heerlijke vakantie-onderkomen op randje Winterswijk. Middenin de natuur staat daar een fantastische oude boerderij, die wel 15 personen kan huisvesten.

De locatie is van alle gemakken voorzien. En vermaken zul je je, want er is een tafeltennistafel, sauna, sjoelbak en meer gezelschapsspellen. Zoveel keus dat je er bijna kortsluiting van krijgt.

 

‘s Middags begin je vroeg met het voorbereiden van de hottub (zo’n echte ouderwetse, waar je een fikkie moet opstoken) waar je ‘s avond de sterren in kan kijken.

Over avond gesproken: geen nood om buiten de deur te eten. In de ruime keuken heb je alles en daarbij ook de meest knusse en kneuterige serveerschalen, bestek etc. Je kan je lol op.

Voor de jeugd staat er een trampoline in de voortuin, daar heb je dus mooi geen kind aan. Kan jij eindelijk dat boek uitlezen.

Wooldsehoeve