Nederland, Rotterdam21 december 2018, door Maartje

Fomo Friday: weekend van 21 t/m 23 december 2018

Nederland, Rotterdam, 21 december 2018, door Maartje

Fomo Friday: weekend van 21 t/m 23 december 2018

Joe, vrijdag hier! En dus tijd voor een nieuwe FOMO Friday.
Want waar moet je dit weekend zijn? We hebben het voor je op een rijtje gezet.
En wil je nog meer FOMO-tips, lees dan hier de Kersteditie nog even terug.
Enjoy the weekend!

Food for Thought, Amsterdam

Food for Thought, Amsterdam

Even wat kunst en cultuur opsnuiven? Dit weekend opent de tentoonstelling Feast for the Eyes: The Story of Food in Photography in Foam. Morgenavond 22 december van 20 – 22u, organiseert het Foam Lab een ‘interactieve beleving’ van de tentoonstelling genaamd ‘Food for Thought’. Met videokunst wordt er gereflecteerd op #FoodPorn en Waste Culture, er is een E-nummer bingo en je kunt een dansje wagen op de After-Dinner-Dip-Disco. O! En er zijn drankjes van Two Chefs Brewing, ook niet onbelangrijk. Met een voldaan gevoel naar huis en Food for Thought dus.
foam.org

Festival Stille Nacht, Rotterdam

Festival Stille Nacht, Rotterdam

Niet alleen in de hoofdstad, maar ook in Rotterdam is dit weekend genoeg te doen. Zoals het Stille Nacht Festival, zondag de 23e om 18u in de oude graansilo in de Rotterdamse Maashaven (Maassilo). Americana, indiepop, folk en electronica … Voor ieder wat wils.
De complete line-up vind je hier: rotown.nl/agenda/festival-stille-nacht

Nachteditie van het verticale festival A’DAM+Eve, Amsterdam

Nachteditie van het verticale festival A’DAM+Eve, Amsterdam

Een feestje voor de nachtbrakers (23u – 07u): The Butcher Social Club, The Loft, Madam: morgennacht, 22 december, kun je de hele nacht verdwalen in de A’DAM Toren. Vinden wij extra leuk, je mag overal (maar dan ook echt óveral) komen. Negen verdiepingen, zes stages, drie terrassen, afgesloten slaapkamers en verborgen trappenhuizen. Er zijn levende kunstprojecten (nee, wij hebben ook geen idee maar het klinkt spannend), live performances en meer. Niets plannen op zondag in ieder geval.
adamtoren.nl

Nog een fijne tip: Het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI, vanaf vandaag geopend! Lees hier waarom je écht even langs moet gaan (maar geen stress, je hebt nog t/m 30 december de tijd).

Sunday Market Kersteditie, Amsterdam

Sunday Market Kersteditie, Amsterdam

Zondag wordt het Rokin weer omgetoverd tot markt. De ‘Sunday Market Christmas Edition’ is de perfecte plek om die last minute kerstcadeautjes nog even te scoren of gewoon een beetje rond te struinen. Verwacht verder veel Kerstmuziek (yes!), Kersthappen (yehes!) en Kerstdranken zoals glühwein (YES!). Dat is op een Winterse zondagmiddag áltijd een goed idee. sundaymarket.nl

EdelWise, Het Sieraad Amsterdam

EdelWise, Het Sieraad Amsterdam

Waar beter je weekend mee te beginnen dan een goeie vrijdagmiddagborrel? Iedere laatste vrijdag van de maand (alleen deze maand spelen ze even vals) organiseert Edel een borrel-diner-feestje in de overdekte binnentuin van het Sieraad. Allemaal de fiets op zo, hup richting Amsterdam-West. Zien we je daar! (Foto: Niels de Vries)
edelwise.nl