11 februari 2019, door Maartje

Happy strandseizoen 2019! Vanaf 14 februari

11 februari 2019, door Maartje

Happy strandseizoen 2019! Vanaf 14 februari

We schrijven begin februari 2019 en zonder dollen zijn de strandnieuwtjes gewoon alweer aan! Zo opent 14 februari favo strandtent van het land Tulum Tulum in Noordwijk, moet je rap zijn als je nog kaarten wil kopen voor het leukste surf-festijn van Nederland en zijn er nog veel meer zaken hun tenten alweer aan het opzetten op het zand voor een nieuw, vast en zeker stralend zomerseizoen. Zin in een happy strandseizoen in 2019!

Tulum Tulum Noordwijk

Tulum Tulum Noordwijk

Godvergeten knap, immer gezellig en altijd lekker – Tulum Tulum in Noordwijk was onze favoriet van 2017, van 2018 en vast ook van 2019. 14 februari gaan als een van de eerste seizoens strandtenten van de Nederlandse kust open en we kunnen niet wachten. Mocht het nou toch niet helemaal Tulum-weer wezen (wat natuurlijk nonsense is want binnen is het net zo leuk als buiten), dan is Paco Ciao van dezelfde eigenaren, op drie keer struikelen van het centraal station in Leiden, een retegoed alternatief, helemaal aangezien het ‘tijdelijke’ restaurant toch niet tijdelijk is, maar to stay in het centrum van Leiden.

Surfana Festival 2019

Surfana Festival 2019

Op Camping de Lakens – een van de mooiste campings aan de Nederlandse kust – gaat ook dit jaar weer een knus meerdaags festival plaatsvinden; hallo 7e editie van Surfana! In een afgelegen hoekje van de camping – verstopt tussen de duinen – wordt een intieme setting voor een heel fijn superlang weekend opgebouwd: surfen, yoga, 50 soorten clinics, lekker eten, muziek en dansende grote en kleine mensen. En een echt relaxte vibe – trust us, we tried. 6, 7 en 8 september 2019 is het festival maar je moet snel zijn: 80% van de kaarten is al uitverkocht! Je kunt alle dagen komen chillen en feesten en blijven slapen op de camping maar als een dagje meer je ding is heeft Surfana ook dagkaarten.

Ubuntu, Zandvoort

Ubuntu, Zandvoort

Weer zin in de knappe schommels, IG proof teksten en echt heerlijke eten van Ubuntu in Zandvoort? Vanaf de 1ste dag van maart 2019 mag je hier weer aanschuiven.

Lees meer: Ubuntu Beach Zandvoort

Hippie Fish, Zandvoort

Hippie Fish, Zandvoort

En een paar dagen eerder gaat die andere fijne in Zandvoort weer open: vanaf 25 februari kun je terecht bij Hippie Fish in Zandvoort.

Lees meer: Hippie Fish Zandvoort

 

En verder is en blijft dit een lekker lijstje om er nog even bij te pakken: 15 x strandtenten in de winter (en dus eigenlijk gewoon het hele jaar open)

Enne, vergeet ook De Jongens in Bergen aan Zee niet! Net als Aloha in Wijk aan Zee, allebei stom genoeg niet in bovenstaand lijstje, wel dikke vette aanraders. Snel meer!

EEN VRAAG AAN JOU!

EEN VRAAG AAN JOU!

Hoe leuk het ook is: het zoeken, vinden, testen én uitwerken van de beste onafhankelijke tips kost tijd en geld. Vind je deze site de moeite waard, mogen we je dan vragen om een kleine bijdrage? Want hoewel we het heel leuk vinden om de beste onafhankelijke adressen te delen, wordt onze geïnvesteerde tijd op die manier deels betaald en kunnen we meer tips maken!

Amount €*