Spanje, Ibiza8 juni 2018, door Maartje

Love Stories on Tour @ Ibiza

Spanje, Ibiza, 8 juni 2018, door Maartje

Love Stories on Tour @ Ibiza

Onlangs kreeg ik de vraag vermomd in een opmerking, of de opmerking-achtige vraag, 'dat ik toch naar Ibiza verhuist ben'. Vraagteken-soort-van. Nee hoor, Amsterdam is nog steeds de hometown maar gelukkig zijn er een paar uiterst smaakvolle 'buddies' de me helpen met Barts Boekje. Zoals Maud. En Maud verhuisde dus wél naar Ibiza om daar vooral van het goede leven te genieten met man en kroost maar ze zette zijdelings ook nog de fantastische B&B Siempre Agosto op! Anyways, een hele intro om te vertellen dat we hartstikke helemaal goed op de hoogte zijn wat betreft het Spaanse eiland. Om Siempre Agosto er nog even in te fietsen (er zijn nog maar een paar gaatjes deze zomer). En om het gezelligste nieuwtje onder de Spaanse zon te delen: de roze gekleurde Love Stories bus die de hele maand het eiland over trekt!

Wie Love Stories een beetje volgt, of kent, weet dat het leukste van het merk is dat, als eigenaresse Marloes Hoedeman en haar creatieve (immer smaakvolle) team iets bedenken, het dan ook gewoon gebeurt. Niet te lang over lullen, gewoon doen. Krijg je de leukste en beste resultaten van namelijk. Zoals de Love Stories Truck. Een oldskool bus die – uiteraard – in de meest geweldige kleur roze werd gespoten (van dat Chloe roze… Marloes toch eens mailen voor het kleurnummer).

De bus toert de hele zomer over het eiland en verkoopt – what else – de Love Stories Intimates swimclub collectie. Geen lingerie dus, wel bikini’s, badpakken en (beach) cover-ups. En een flinke kluif aan accessoires zoals make-up bags, eye mask, slippers, tassen, badhanddoeken. iedere zomermaand staat de truck ergens anders (dus plenty of time om ‘m op te gaan zoeken), te beginnen (juni) bij de heerlijke interieur-hebbedingen-zaak Cocoq.

Of het dat is? Voor nu wel. Maar vast niet voor lang. U hoort van ons.

Alles over Siempre Agosto lees je hier, meer over Love Stories, u weet wel, het knapste lingerie en swimwear merk van eigen bodem, lees je hier.