26 januari 2018, door Maartje

Nachtdiner @ Nacht voor de Nacht Amsterdam – 24 februari 2018

26 januari 2018, door Maartje

Nachtdiner @ Nacht voor de Nacht Amsterdam – 24 februari 2018

Ga hier maar eens even lekker voor zitten. Of nee, zet de 24ste van februari maar alvast in je agenda: gaat je niet spijten. Want oprecht één van de allerleukste dingen die in het vooruitzicht liggen in februari (mits je geen carnavalsvierder bent uiteraard), is Nacht voor de Nacht in Amsterdam. Met name (vinden wij dan) het bijbehorende Nachtdiner.

Wat? Nacht voor de Nacht? Nachtdiner? Nee, daar hadden wij eerlijk gezegd ook nog niet van gehoord, maar daar komt bij dezen verandering in: de nacht wordt voor de tweede keer georganiseerd door Stichting N8BM A’DAM en doet dat in februari 2018 beter dan ooit met de aansluiting van 25 clubs én 10 Amsterdamse TOP-restaurants. Vooral dat laatste trok onze aandacht.

Barts-Boekje- nachtdiner 2

Het eerste jaar draaide namelijk alles op die clubs (een in-door clubfestival verspreid over Amsterdam zou je kunnen zeggen) en was meteen uitverkocht. Goed idee dus. Maar niks zo waardeloos als dansen op een lege maag. En daar komt het Nachtdiner om de hoek.

Want waar kun je 's nachts terecht voor écht goed eten? Tafelen op niveau bij alleen de beste restaurants van de stad. Vorig jaar besloot restaurant RIJKS de toon te zetten: elk tafeltje zat vol. Dat goed voorbeeld doet volgen blijkt wel: 24 februari kun je namelijk vanaf 00.00 uur eten bij (let op!) Rijsel, Café Caron, Scheepskameel, Spaghetteria West, Xampanyeria Centra, Entrepot, Binnenvisser, Chin Chin Club, Panache en Restaurant DS (De School)! Kortom: al onze (en wellicht ook die van jullie) favorieten. 

En nu maar hopen dat dit geen eenmalige actie is.

www.nachtvoordenacht.nl