• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 24-01-2016
  • Rotterdam

Posse, Rotterdam

Posse, Rotterdam

De ultieme plek voor een kop koffie op zaterdagochtend is Posse, een espressobar slash cafe slash restaurant slash galerie slash shop aan de zijkant van de oude loods die de Fenix Food Factory heet, op het Rotterdamse schiereiland Katendrecht - sowieso is die hal een aanrader van jewelste (en steek ook even door naar achteren: het Deliplein daar is een verzamelplein van leuke restaurants)

Barts-Boekje- Posse Rotterdam 2

Alles wat je ziet bij Posse is te koop: de vintage meubelen, de foto’s en fietsen aan de muur, de jurkjes van de serveersters, de kunstboeken en -objecten en natuurlijk ook die verse brownies en cheesecakes in de vitrine. Eigenlijk is er maar één ding dat echt onbetaalbaar is, en dat is de sfeer. Laidback en relaxed. Dinsdag, woensdag en donderdag zijn ze dicht bij Posse, het perfecte moment voor een privé-feestje op deze topplek. Posse