12 juni 2019, door Barts Boekje

Voor aanstaande zondag: Vaderdag packs van online bierwinkel Beerwulf.com

12 juni 2019, door Barts Boekje

Voor aanstaande zondag: Vaderdag packs van online bierwinkel Beerwulf.com

Aanstaande zondag is het alweer die dag dat we de mannen met kroost in het zonnetje zetten. Natuurlijk met ontbijt op bed (en met een beetje geluk zelfs ook uitslapen) maar daar moet eigenlijk ook gewoon een gezellig presentje bij. Toch? Vinden wij ook. En laten wij die nu net voor je gevonden hebben.

Had je al eens van Beerwulf.com gehoord? Zo niet, kruip dan even achter je laptop. Want bij deze online bierwinkel hebben ze meer dan 900 bieren van 150 craft brouwers uit 20 landen. En je kunt je eigen pack samenstellen, perfect dus voor een cadeau. Bruggetje naar Vaderdag (héé) – doe de man zo’n cadeau. Beerwulf.com heeft namelijk speciaal voor Vaderdag twee packs samengesteld; één voor de bierkenner (€37,95 met bijvoorbeeld een Trackdown van ’t Uiltje of de Wallhalla Juno) en één voor de bierkenner-in-spé (€29,95 met meer toegangelijke bieren zoals Affligem Blond en Kompaan Bondgenoot). Die laatste hebben wij besteld (want veel bier drinken in de kroeg maakt je nog geen kenner), niet verder vertellen.

In beiden packs zitten 16 bieren, de knappe doos wordt gratis bezorgd (met je eigen persoonlijke boodschap!) én binnen 24 uur bezorgd (alleluja). Met andere woorden: op vrijdag ben je nog op tijd met je Vaderdag-cadeau. Bestellen doe je hier: beerwulf.com.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Beerwulf.com.