Guesthouse en Koetshuis in Eefde, Gelderland - Barts Boekje

Vakantiehuis in Nederland

Guesthouse en Koetshuis in Eefde, Gelderland

Dit Guesthouse in Eefde straalt je een heerlijk weekend (met je favoriete mensen – er passen namelijk best wat neuzen in het huis) tegemoet. Een stijlvol gerenoveerde stal met een prachtige tuin waar we maar al te lovend over zijn.

Minder vliegen hoeft zeker niet te betekenen dat we er minder op uit kunnen. In tegendeel. Op Barts Boekje kijken, heerlijk verblijf boeken, auto volladen en rijden maar. Dit Guesthouse in Eefde straalt je een heerlijk weekend (met je favoriete mensen – er passen namelijk best wat neuzen in het huis) tegemoet. Een stijlvol gerenoveerde stal met een prachtige tuin waar we maar al te lovend over zijn. En het Guesthouse heeft er een zusje bij! Welkom, fijn Koetshuis! Iets kleiner, maar nog groot genoeg voor vier man en op hetzelfde perceel als het Guesthouse, zonder dat je last van elkaar hoeft te hebben.

Als je toch wilt socialisen met de andere vakantiegangers, dan heb je een zwemvijver mét strand, een boomgaard en een veld vol speeltoestellen om dit te doen.

Locatie, locatie, locatie

Eefde? Dat is vast je eerste vraagteken. Eefde is een klein plaatsje in Gelderland. Veel landerijen en niet al te ver van Deventer, Apeldoorn en de Veluwe. Veel ruimte om te wandelen, te fietsen, leuke dorpjes te verkennen en om de hoek vind je nog een kartbaan en klimbos voor je dosis adrenaline. Of natuurlijk gewoon bij je Guesthouse/Koetshuis blijven en te genieten van de peace and quiet daar. Klinkt allemaal goed.

Het oog wil ook wat

De oude stal van deze Gelderse boerderij is gerenoveerd tot guesthouse waar 4/5 mensen kunnen slapen. Binnen is het mooi, chic en kleurrijk ingericht. En vanuit de grote ramen kijk je zo uit over een tuin waar menig stadsmens van zal dromen. Het guesthouse heeft twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een kinderbed. Is het mooi weer, dan is er een heerlijke zwemvijver. De boomgaard met fruitbomen en paarden in de wei maken het (upperclass) boerse sfeertje helemaal af. Het spiksplinternieuwe Koetshuis staat vrij van het woonhuis en heeft een heerlijk buitenplekje, helemaal voor jezelf. Je kunt een vuurtje stoken, borrelen aan de picknicktafel en rustig je boek lezen op de veranda. Binnen is het knus, gezellig modern met een natuurlijke elementen en een prachtige zwarte laddertrap om bij je slaapkamer te komen.

Beide hebben een compleet ingerichte keuken waar je naar hartelust kunt koken en borrelplanken in elkaar kunt zetten.

Keffers & Kroost

Nee voor de keffers, heb je die inrichting gezien? Je wil toch niet dat een keffer hier komt rondsnuffelen met z’n vieze pootjes op die knappe bank, but ok. Plus de in-house Ridgebacks Morris vindt andere honden niet zo leuk. Kids? Jazeker, zijn die welkom (en die vindt Morris dan juist weer ontzettend gezellig). Het huis is groot genoeg, in de tuin lekker samen spelen en met mooi weer zelfs de zwemvijver in.

Naar Eefde Meer foto's
Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Guesthouse Eefde Koetshuis Eefde Koetshuis Eefde Koetshuis Eefde Koetshuis Eefde

Adres

Zutphenseweg 113, Eefde, Nederland

Extra informatie

Inchecken: 11:00

Uitchecken: 15:00

Faciliteiten

Air conditioning
Barbecue
Bluetooth speaker
Comfortabele werkruimte
Droger
Fietsverhuur
Gratis parkeren
Huisdieren niet toegestaan
Niet roken kamer(s)
Op loopafstand van het strand
Privé ruimte voor oa vergaderingen
Privé terras
Spelletjes
Tuin
Tv
Wasmachine
Zwemmeer