8 juni 2018, door Maartje

Franks Feestjes @ Frank’s Smokehouse

8 juni 2018, door Maartje

Franks Feestjes @ Frank’s Smokehouse

Herinnert U zich ons enthousiaste relaas nog over Frank's Smokehouse? Het 'rokerige restaurant' in Amsterdam Oost (dat eigenlijk best een beetje Amsterdam Centrum is want op een steenworp van het Scheepvaartmuseum en dat is centrum). 'Rokerig' in die zin dat alles wat er bij Frank & Co ('co' is onder andere Frank's zoon) gerookt is, van de verse meest kwalitatieve vis tot aan de ketchup. Zonder dollen. Dol is Frank overigens op vis, en dus mogen de handjes op elkaar als het 13 juni is: nieuwe haring-dag @ Frank's Smokehouse.

Frank's Smokehouse

Frank's Smokehouse

13 juni dus, Nieuwe Haring Dag bij Frank’s Smokehouse wat resulteert in de vast en zeker weergaloze Frank’s Haringparty! Vinden we leuk. Zeker aangezien de weersverwachting puik is, en het niveau van de haring, zo hebben we ons laten vertellen, hoogstwaarschijnlijk idem dito.

Wat het inhoudt, dat haringfest van Frank? Prachtige superverse harinkjes voor maar € 1,95 per stuk. Er wordt haring gerookt, er is een haringplank met vijf culinaire varianten (o.a. zelf in zoetzuur ingelegd en tartaar van haring en spekbokking) en er is de superswingende Martijn Schok Boogie & Blues Band. Ha! 13 juni vanaf 16.00. Frank’s Haringparty. De haringparty van Oost. Je wil het.

"

Wat het inhoud, dat haringfest van Frank? Prachtige superverse harinkjes voor maar € 1,95 per stuk.

"

Baltimore Crab Feast: culinair met hamer en slab

Baltimore Crab Feast: culinair met hamer en slab

Maar er is meer feestgedruis binnen team Frank, al  moet je daar nog even iets langer op wachten: 1 juli viert Frank’s Smokehouse namelijk een heus Crab Feast! Hoe dat zo? Simpel: Frank komt uit Baltimore en daar is het traditie om regelmatig een slab om te knopen en vervolgens met een hamertje complete gestoomde krabben te lijf te gaan. Altijd een geweldig feest, en dat wil Frank ook in Amsterdam. Zondag 1 juli gaat dat gebeuren, van 12.00 tot 21.00 uur. Voor slabbetjes is gezorgd, voor de verse krab uiteraard ook. Gestoomd maar voor de gelegenheid verschijnen er ook een aantal nieuwe gerechten met krab op de kaart.