Finland, Zuid-Finland11 juli 2023, door Nina van Hilst

Kuru Resort aan een meer in Finland

Finland, Zuid-Finland, 11 juli 2023, door Nina van Hilst

Kuru Resort aan een meer in Finland

Wakker worden tussen de bomen met uitzicht op een prachtig Fins meer. De privé tiny villas van Kuru Private Resort in Finland hebben een panoramisch raam waardoor je echt ín het bos zit. Maar stiekem in een mooie design cabin zit met eigen sauna, sfeervolle houtkachel en hangstoelen op je privé-terras. Wat een droom. Bij het adult-only resort zijn een spa en retreat classes waarbij je na afloop zo naar het meer loopt om in het heldere water te zwemmen. Als kers op de taart is er nog restaurant Solitary waar op ster-niveau wordt gekookt. Kuru Resort in Finland is dé dream destination voor een paar dagen pampering of een huwelijksreis.

 

Ohh Zuid-Finland, wat een schitterende plek. Er is zo veel te zien en where to start?

 

 

Kuru resort

Kuru resort

Bij Kuru Private Resort zijn ze met respect voor de prachtige omgeving te werk gegaan. De houten tiny houses zijn tussen de bestaande oude bomen in geplaatst. Je verblijft midden in de florerende natuur in het bos en aan het meer. Behalve de geluiden van de natuur en de vogels is er niets dan stilte. Hier zijn is al een retreat an sich. Het huisje, de retreat mogelijkheden en het restaurant zijn dikke bonus. Alle locaties hebben een mooi, strak design met veel natuurlijke materialen. Het meest indrukwekkende is wel het grote raam van de villa waarbij je ‘s ochtends met het openen van de gordijnen een bos voor je open trekt. Wil je een yogales, een Sisley beauty behandeling, een massage of een heerlijke lunch of diner, dan is dat allemaal mogelijk.

De meren van Zuid-Finland

De meren van Zuid-Finland

En of dat Kuru Resort op onze wishlist komt te staan. Er zijn oneindig veel prachtige meren, zo veel bomen dat je de bossen niet meer ziet en de mensen zijn er relaxed en vriendelijk. Hoe je hier komt? Je vliegt op Savonlinna en rijdt daarna in een uurtje naar Kuru Resort. Voigt Travel is expert op het gebied van Nordic reizen en zij kunnen een reis op maat voor je maken. Waaronder een droomverblijf bij Kuru.