3 februari 2018, door Maartje

Op een rij: álle vegan (& co) nieuwtjes van januari 2018

3 februari 2018, door Maartje

Op een rij: álle vegan (& co) nieuwtjes van januari 2018

Voor iedereen die door het vegan woud het plantaardige bos niet meer ziet: een overzicht van alle vegan (en andere 'groene') nieuwtjes die op ons Amsterdamse pad kwamen afgelopen maand. Want mán, dat zijn er nogal wat! Goed nieuws, dat voorop. En we zetten ze nog maar eens op een rijtje: álle vegan (& co) nieuwtjes van januari 2018:

Barts-Boekje- sunny's 23

Sunny's Breakfast Bar
Oke, snel wezen wat Sunny's in de Pijp is slechts 3 weken open (hoewel wij Zonnatura nu al bedelen om een vervolg, dat terzijde). Bij Sunny's namelijk de allerlekkerste kleurrijke ontbijtjes voor de hele dag die écht goed zijn.

Lees meer: Sunny's Breakfast Bar

In Den haag? Moet je (o.a.) bij het nieuwe Buddh Bowl wezen!

Vegan Döner
Niet 1, niet 2 maar welgeteld 3 adressen waar je terecht kunt voor plantaardige döner kebab. Vinden we leuk. Wie wat waar lees je hier: 3 x vegan döner in Amsterdam

Barts-Boekje- venkel

Venkel 2 + DopHert 2
De aanstaande openingen van niet één maar twee Amsterdamse zaken die in het groene goed floreren: Venkel, nu alleen nog aan de Albert Cuyp in de Pijp, en Dophert, nu nog aan de Spaarndammerstraat in West, straks ook in de Pijp te vinden. Die laatste is nog druk bezig met de crowdfundingcampagne, bij Venkel 2 hangen de kwasten al in de verfpotten.

Lees meer: Venkel 2 + DopHert 2

Barts-Boekje- las vegan

Las Vegan Jordaan
Mocht je in bovenstaand verhaal de Jordaan missen: geen paniek! Nieuw jaar, nieuwe lanceringen en op het plantaardige gebied is dit onze nieuwe Jordanese favoriet: Las Vegan. De lekkerste plantaardige recepten thuisbezorgd. Zonder fratsen en zo goed.

Lees meer: Las Vegan

Check meteen ook nog even onze goede voornemens voor 2018, ter inspiratie

Vegan Foodie Festival, mei 2018
Al dat vegan liefde in Amsterdam is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven: de Ierse initiatiefnemers achter het Vegan Foodie Festival komen naar Nederland en zetten de stad van 23 mei - 27 mei 2018 op de plantaardige stelten.

Lees meer: Vegan Foodie Festival