19 juni 2020, door Imara Milatz

Vaderdag cadeautips? Dit zijn onze favorieten:

19 juni 2020, door Imara Milatz

Vaderdag cadeautips? Dit zijn onze favorieten:

Een dikke smakkerd, some good old dad jokes en, vooruit, de kieteldood. Vaderdag staat voor de deur en hoewel je vást al volop voorbij hebt zien komen, doen wij ook nog een duit in het zakje. Te veel leuks om niet te delen, vandaar. Enne: voor all ya single moms out there: deze pak je er gewoon even extra bij, lord knows dat jullie twee moederdagen verdiend hebben.

Een memorabele Vaderdag  in elkaar flansen? Dat begint natuurlijk (naast een ontbijt op bed, knutselwerk on fleek en een kieteldood right back at ya) met een cadeau waar de man echt blij van wordt. And then Barts Boekje comes in.

Here you go Daddy Cool, deze is voor jou.

Bier hier!

Bier hier!

Op zoek naar gegarandeerd cadeau succes bij the one and only? Eén woord en vier letters: BIER.
Truth be told, we maken die gasten van ons vrijwel nergens zo blij mee als een avondje onbekommerd ouderwets de hort op met vrienden. Waar ze heen moeten? Naar een van deze nieuwe biercafés/ brewpubs/ brouwerijen natuurlijk. Dit zijn de leukste (nieuwe) brewpubs (en de meeste hebben een dijk van een terras – zit je helemaal snor.

Psst, en heb je zelf – hoppa – een heerlijke avond je voor jezelf gewonnen. Winwin. Of je gaat mee, mag ook. Wat de man wilt, het is immers zijn dag. Thuis blijven? Check onze vers geupdated Netflix en boekenlijst ook nog even. En dan diagonaal je nest in.

O My Bag

O My Bag

Gotta love O My Bag! Niet alleen voor de vrouwelijke tak van de familie maar zeer zeker ook voor de mannelijke. Het Nederlandse merk heeft namelijk pláátjes van tassen voor mannen, en dito beurzen die je nog nét op tijd kunt laten voorzien van (goudkleurige!) initialen. Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij vinden alles even beeldig.

Enne, onze O My Bag vrienden helpen je nog een extra handje:

1) op hun eigen site hebben ze een om te smullen Vaderdag gift idee guide geplaatst.
2) met de code bartsboekje15 krijg je 15% korting op ALLES. De code is geldig tot zondag 28 juni.

Kamperen

Kamperen

Iets ‘geven’ waar de vent écht blij van wordt. Dat is natuurlijk wel de bedoeling. Nóg leuker is iets geven waar je zelf ook iets aan hebt. En nee joh, natuurlijk is dat niet gierig ;-).

Geef Pa een campingvakantie cadeau: 5 x nieuwe campings. Lekker met de BBQ aan de slag enzo en zelf lekker in de zon hangen. De keuze is reuze dus we verzamelden de allerleuksten. Wedden van dat ‘ie dit cadeau niet aan had zien komen?

Orbitkey

Orbitkey

Bestaat er iets leukers dan het geven van een origineel cadeau waar-ie ook nog eens echt wat aan heeft? Dacht het niet. Lees maar even mee, want onze jongste ontdekking, de Orbitkey, valt precíes in het zojuist genoemde straatje. De Orbitkey is namelijk een stijlvolle én functionele (dat is toch alles wat kerels willen?) sleutelhouder. En… Orbitkey is niet alleen dat: het merk heeft ook flesopeners! En ja, ook voor aan je sleutelhanger. Aangezien er tegenwoordig niemand meer rookt (toch?), en een biertje open maken met je tanden ook voorbehouden is aan tieners (toch?), is dat precies wat we zochten voor die kerels van ons. Helemaal nu de zomerse temperaturen weer aan zijn. Dat weerbericht hebben ze bij Orbitkey ook bekeken en daarom hebben ze speciaal voor Vaderdag een te coole actie waarbij Barts Boekje lezers met de code FLESOPENERBB een gratis flesopener cadeau ontvangen bij aankoop van een Orbitkey organizer. Dubbele verrassing = dubbel feest!

"

Wel even opletten: selecteer de flesopener in je winkelmand en gebruik de actiecode! Anders loop je die flesopener mis, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. 

"

The Gift Label

The Gift Label

Op zondag 21 (joh, wanneer anders?) juni kun je die gozer ook verrassen met een te mooie vaderdag giftbox van The Gift Label. The Gift Label? Jazeker! Dat is een heerlijk feel good merk van eigen bodem met – heel gewoon eigenlijk – alleen maar leuke cadeaus.
Afijn, een giftbox dus. Deze Daddy Cool box is voor de gelegenheid gevuld met lekkere hand- en lichaamsverzorgingsproducten voor heren. All the good stuff in een héle mannelijke geur (maar all yo ladies listen up! Nog steeds verrukkelijk voor jullie eigen neus). Ook het jasje en de print van de producten zijn speciaal voor HEM ontworpen, en dus gewoon heel erg cool. Gooi er alleen zelf nog een versgebakken kaascroissant en een sterke kop koffie bovenop voor bonuspunten – beloofd!

De body wash en handzeep voor heren, in de geur woody chypre, zijn vegan en daarbij vrij van allemaal -onnodige, want dat is het meestal – rotzooi. Ook leuk: het design van de print op de fles is hetzelfde als de giftbox. We like. Dat is nog niet alles: naast deze oh zo leuke giftbox kun je ook super leuke vaderdag greeting cards meesturen met een persoonlijke tekst en andere giftboxen en verzorgingsproducten voor hem.

Decoded

Decoded

Even een onder ons: Team Barts Boekje is ondertussen al lang en breed verknocht aan dit ding. Welk ding? De draadloze opladers van het te gekke (en Nederlandse) Decoded! Je legt je telefoon erop en laden maar. Klinkt als peanuts maar wie er eenmaal eentje heeft, kan al snel niet meer zonder. Enne: wat ons betreft is het een vaderdaggadget bij uitstek!

Er is zelfs een special edition charger die samen met  De Galluchat gemaakt werd. Nooit van gehoord? Nou, dat is een waanzinnige club die superdeluxe jewellery boxes van zo’n 20.000 USD maken… Just saying. Props for the happy few zeg maar. Een echte ‘betaalbare’ De Galuchat scoor je dus via Decoded, maar je hoeft het echt zo bont niet te maken om een item van Decoded op de kop te tikken. Want hé hallo, horen we daar een kortsingscode aankomen? Precies.

Met de code BB20 krijg je nu tijdelijk 20% korting op alles! 

Koffers & Koters

Koffers & Koters

We zeggen het gewoon nog een keer: het allerleukste Vaderdag cadeau is een cadeau waar zowel pa als moe blij van wordt. Als we een tipje mogen tippen: Koffers & Koters is toch wel errug leuk. Voor de vakantievoorpret en hij ligt (naar onze eigen bescheiden mening) ook gewoon heel mooi op tafel te shinen.

Enne, voor wie – net als ons – het jasje van Koffer & Koters (gedesigned door Amber de Vreng) ook wel errug leuk vinden, precies voor jullie hebben we een speciaal voor Barts Boekje en Koffers en Koters ontworpen posterHier vind je ‘m.

Psst, niet doorvertellen, maar Koffers en Koters het boek is nog tot en met 31 augustus met korting te koop: slechts 15 euro is-ie nu! Als je via onze website besteld (via de link, en alleen deze link, hieronder) geldt deze actieprijs.