Nederland14 juni 2023, door Imara Milatz

Vaderdag cadeautips? Dit zijn onze favoriete vaderdagcadeaus

Nederland, 14 juni 2023, door Imara Milatz

Vaderdag cadeautips? Dit zijn onze favoriete vaderdagcadeaus

Een dikke smakkerd, some good old dad jokes en, vooruit, de kieteldood. Vaderdag staat voor de deur en hoewel je dat vást al volop voorbij hebt zien komen, doen wij ook nog een duit in het zakje. Te veel leuks om niet te delen, vandaar. Enne: voor all ya single moms out there: deze pak je er gewoon even extra bij, lord knows dat jullie twee Moederdagen verdiend hebben. Een memorabele Vaderdag in elkaar flansen? Dat begint natuurlijk (naast een ontbijt op bed, knutselwerk on fleek en een kieteldood right back at ya) met een cadeau waar de man echt blij van wordt. Dit zijn onze favoriete vaderdagcadeaus.

 

Weltevree

Weltevree

De zomer is aan, net als de barbecue. Echte grillmeisters maak je gegarandeerd blij met een cadeau van Weltevree. Hun outdoor oven is next level; een buitenhaard, oven en barbecuegrill in één. Geen kleinigheid, maar dan heb je ook wat. Vind je dat toch iets te duur, dan kan paps vast ook vooruit met een bijl. pizzaschep, thermometer of paar leren handschoenen. Weltevree heeft in ieder geval genoeg leuks en moois om uit te kiezen.

Sonos ROAM

Sonos ROAM

Muziek maakt je zomer, toch? Vinden wij wel. Geen picknick, borrel, familiefeest of barbecue zonder. En dan bedoelen we niet muziek uit zo’n half werkende, stotterende en krakende speaker. Nee, nee. Only the good stuff will do. Die van Sonos moet je hebben. En dan vooral de ROAM (zelden enthousiaster geweest over een speaker zoals U merkt). De speakers van Sonos maken het leuke (buiten)leven namelijk een tikkie gemakkelijker en zijn gewoon ook heel erg mooi. Dit wordt je vaders nieuwe onmisbare vriend. Echt waar.

Een boom

Een boom

Wat je cadeau geeft aan een boom van een vent? Juist, een boom. Want dat we elkaar liefde moeten geven weten we, maar bomen vergeten we nog wel eens. Voor degenen die nog niet helemaal bekend waren met Treedom, even opletten. Treedom plant namelijk bomen in 17 landen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië met als doel de wereld groener te maken. Hoe mooi is dat? Nog mooier is dat dit al aardig lukt en Treedom inmiddels met behulp van al haar boeren al meer dan drie miljoen bomen heeft geplant. Vinden we mega! Nadat je vader zijn boom heeft geplant ontvangt ie een foto, GPS code en regelmatig updates van het project waar de boom onderdeel van uitmaakt. Kwestie van tijd voor boomlief hem voorbij schiet. 

Bier hier!

Bier hier!

Op zoek naar gegarandeerd cadeau succes bij the one and only? Eén woord en vier letters: BIER. Truth be told, we maken die gasten van ons vrijwel nergens zo blij mee als een avondje onbekommerd ouderwets de hort op met vrienden. Waar ze heen moeten? Naar een van deze biercafés, brewpub of brouwerij natuurlijk. Dit zijn de leukste brewpubs van Amsterdam (de meeste hebben een dijk van een terras) en op deze plekken drink je nog een betaalbaar biertje.

Een warmtekussen van Stoov

Een warmtekussen van Stoov

Warmtekussen in de zomer, waarom zou je?! Nou, omdat vaders ook ouder worden. Krampje hier, pijntje daar. Het zijn en blijven mannen, dus op het gezeur wat ongetwijfeld nog komen gaat kun je je maar beter goed voorbereiden. Door te zorgen dat er een warmtekussen in huis is bijvoorbeeld. De warmtekussens van het Nederlandse Stoov® maken gebruik van de infrarood warmtetechnologie ‘Far Infrared’ die de bloedsomloop stimuleert en zorgt voor warmte en comfort. Pa van zijn pijn af, jullie van het gezeur. Goede deal.

O My Bag

O My Bag

Gotta love O My Bag! Niet alleen voor de vrouwelijke tak van de familie maar zeer zeker ook voor de mannelijke. Het Nederlandse merk heeft namelijk pláátjes van tassen voor mannen, en dito beurzen. Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij vinden alles even beeldig. Enne, onze O My Bag vrienden helpen je nog een extra handje want op hun eigen site hebben ze een om te smullen Vaderdag gift guide geplaatst.

Bloemen

Bloemen

Bloemen alleen leuk met Moederdag? Absoluut niet. Van een stoer boeket voor de huiskamer, werkkamer, mancave of whatever wordt menig man stiekem ook erg gelukkig. Bloomon (vaste prik) heeft een boeket voor de vader samengesteld, waar we ook als vrouw van profiteren.

Inclusief gratis bezorging. Bestel er een leuke vaas bij en we zeggen niets meer aandoen.

 

Bestellen doe je hier. 

Kamperen

Kamperen

Iets ‘geven’ waar de vent écht blij van wordt. Dat is natuurlijk wel de bedoeling. Nóg leuker is iets geven waar je zelf ook iets aan hebt. En nee joh, natuurlijk is dat niet gierig ;-).

Geef pa een campingvakantie cadeau. Lekker met de BBQ aan de slag enzo en zelf lekker in de zon hangen. De keuze is reuze dus we verzamelden de allerleukste Nederlandse (kinder)campings.  Wedden van dat ‘ie dit cadeau niet aan had zien komen?

Orbitkey

Orbitkey

Bestaat er iets leukers dan het geven van een origineel cadeau waar-ie ook nog eens echt wat aan heeft? Dacht het niet. Lees maar even mee, want de Orbitkey, valt precíes in het zojuist genoemde straatje. De Orbitkey is namelijk een stijlvolle én functionele (dat is toch alles wat kerels willen?) sleutelhouder. En… Orbitkey is niet alleen dat: het merk heeft ook flesopeners! En ja, ook voor aan je sleutelhanger. Aangezien er tegenwoordig niemand meer rookt (toch?), en een biertje open maken met je tanden ook voorbehouden is aan tieners (toch?), is dat precies wat we zochten voor die kerels van ons. Helemaal nu de zomerse temperaturen weer aan zijn. 

The Gift Label

The Gift Label

Op zondag 18 (joh, wanneer anders?) juni kun je die gozer ook verrassen met een te mooie Vaderdag giftbox van The Gift Label. The Gift Label? Jazeker! Dat is een heerlijk feel good merk van eigen bodem met – heel gewoon eigenlijk – alleen maar leuke cadeaus. Afijn, een giftbox dus. Deze Daddy Cool box is voor de gelegenheid gevuld met lekkere hand- en lichaamsverzorgingsproducten voor heren. All the good stuff in een héle mannelijke geur (maar all yo ladies listen up! Nog steeds verrukkelijk voor jullie eigen neus). Ook het jasje en de print van de producten zijn speciaal voor HEM ontworpen, en dus gewoon heel erg cool. Gooi er alleen zelf nog een versgebakken kaascroissant en een sterke kop koffie bovenop voor bonuspunten – beloofd!

Decoded

Decoded

Je hebt power banks en je hebt dit ding. Welk ding? De draadloze opladers van het te gekke (en Nederlandse) Decoded! Je legt je telefoon erop en laden maar. Klinkt als peanuts maar wie er eenmaal eentje heeft, kan al snel niet meer zonder. Enne: wat ons betreft is het een Vaderdag gadget bij uitstek! Is je pa niet zo van de gadgets? Ze verkopen ook stylish leren tassen en telefoonhoesjes.