11 januari 2020, door Daimy

Kaal huis na de kerst? 5 tips om het (en jezelf) op te vrolijken

11 januari 2020, door Daimy

Kaal huis na de kerst? 5 tips om het (en jezelf) op te vrolijken

Bij de meeste huizen zijn de kerstbomen er inmiddels uit en de lichtjes weer in de doos. De gezellige kerstliedjes zijn vervangen voor de ‘same old play list’; over met de pret. Dag Mariah, tot volgend jaar. Het huis voelt leeg aan en de nachten zijn (nog steeds) lang, donker, koud en regenachtig. We hebben nog een lange weg te gaan totdat we weer een terrasje kunnen pakken, naar 't strand gaan (deze strandtenten zijn de hele winter open), alles.

Oké, stop it! Want binnenzitten kan heus ook leuk zijn. Daarom een lijstje te maken met vijf tips om het huis een beetje op te fleuren.

  1. Huis vol met kandelaars (zoals deze aanrader van Ferm Living) en theelichtjes.
  2. Vul je huis op met een mooi binnenplant. Echt waar, het helpt. Wij worden heel blij van de strelitzia nicolay trend (zie foto). Het wordt nog beter: check Green Stories. Sinds we planten van Green Stories in huis hebben, blijven onze planten EINDELIJK in leven. Allemaal.
  3. Dekens, dekens, dekens. Breng warmte en gezelligheid in je slaapkamer of woonkamer.
  4. Als je niet in de gelegenheid bent om een binnenkachel te hebben, zet er dan één in de tuin. Scoor op romantisch vlak de volle 100 punten door er een wijntje bij te kopen zodat de tortelduifjes naar de sterrenhemel kunnen kijken.
  5. Maak een nieuwe playlist voor jezelf! Muziek zorgt sfeer in het huis.