6 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Dit zijn ze: de thuiswerk essentials die je eigenlijk niet mag missen

6 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Dit zijn ze: de thuiswerk essentials die je eigenlijk niet mag missen

Nog héél even tot de volgende vakantie. Toch? Of je nu aan het aftellen bent of nog wel even door buffelt: thuiswerken it is. Iedereen, écht ie-der-een, moest er aan wennen aan dat thuiskantoor maar nu het zover is, kunnen wij soms niet meer zonder... Stiekem namelijk best wel lekker, op maandag opstarten in je huiskloffie, de eerste call met make-up maar in je pyamabroek en dan go go go. Tussendoor in je pauze een ommetje naar de supermercado, boodschappen voor vanavond ook al in huis, praktisch much en dan door. Inmiddels zijn we er nogal bedreven in geworden, in dat thuis-kantoren, en zochten (en vonden!) uit welke essentials nu echt niet te missen zijn. Dit zijn ze hoor, de thuiskantooraccessoires die je eigenlijk niet mag missen om je home office die extra upgrade te geven.

(enne, check ook onze groeiende lijst met interieurmerken waar ze verzot op zijn)

Laptop standaard

Laptop standaard

Die stijve nek, rug, steken in je bekken, pijnlijke schouders, slapende armen… Afijn, de hele rambam. De hele dag aan de keukentafel achter je laptop is funest. Altijd, voor iedereen. Begin dus bij het begin: zorg voor een verstelbare stoel op de juiste hoogte t.o.v. je tafel en als dat nou echt geen optie is, zodat dan in elk geval voor deze (cheap ass!) verstelbare laptophouder. De laatste trend bij team Bart.

Verstelbaar. Dus je kiest zelf je eigen hoogte. Nu zul je wel denken… Ja hoor weer zo’n groot en onbenullig ding voor op de keukentafel… MIS! Dit ding is top. Je kunt hem namelijk inklappen en hij gaat zo je tas in. En het weegt niks. Bestellen dat ding en thank us later. Scheelt zomaar wat bezoekjes aan de fysio.

Bestel hier de verstelbare laptop standaard. 

Sloffen

Sloffen

Schoenen aan, binnen? Nee joh! Ga voor sloffen. Ziet niemand, reuze comfortabel, lekker warm en deze zijn ook nog eens leuk om te zien. Niet dat dit gaat gebeuren tijdens een online meeting, maar toch, je weet maar nooit. Dit zijn ze de lekkerste sloffen waar je de komende tig winters, koude lentes en natte herfsten heerlijk van zult genieten.

Wil je de binnenboel nog comfortabeler maken? Lees dan eens hier. Vijf manieren voor een heerlijk geurend huis.

Even swingen

Even swingen

Gezelligheid van collega’s, dat mis je toch wel aan thuiswerken. Even dat bakkie koffie halen samen, dat kleine gesprekje dat eigenlijk helemaal nergens over gaat, maar toch, het sociale aspect, that’s it. De oplossing? De Barts Boekje Spotify lijst (nu vooral nog Kersthits, Bart Blijft Bezig met aanvullen dus komt goed). Even swingen tussendoor, alleen of met je thuiswerk-huisgenoot-collega’s, dat mag je zelf bepalen.

Op zoek naar een goede box om die Bart lijst door te pompen? Ga voor Sonos: wat een heerlijkheid, dat briljante geluid in iedere kamer in huis. En wat een heerlijkheid, die good looking speakers die de spuuglelijke gevallen van De Husband (sorry maar het is nou eenmaal zo) eindelijk hebben weten te verdringen

Koffie

Koffie

Een bakkie voor Bart, Jazeker! We beginnen de dag hier met Barts Bakkie, óók (of beter: juist) als we binnen blijven. En dan daarna pas go go go. Koekje? Koffie erbij. Lunch achter de kiezen? Hups, dubbele espresso erin. En zo hebben we van die koffiemomenten de hele dag door. Bij Barts Boekje zijn we (ook echt) geen barista’s. We komen niet eens in de buurt. Maar willen wél zo’n echt goeie bak, ook als we thuis zijn. In comes de Siemens EQ.9 Plus. Na een (helse) zoektocht namelijk echt de allerbeste in zijn soort.

Liever even de deur uit voor een bakkie? Lees dan even hier waar to go voor je koffie to go go go. 

Een opgeruimd kantoor

Een opgeruimd kantoor

Die keukentafel ligt iedere dag weer vol met papieren, agenda’s, notebookes. Hoe kun je overzicht houden als je de keukentafel thuisdesk moet delen met twee peuters en man lief? Een hele uitdaging zou je denken. Nou probleem opgelost. Van soteer lades, naar bakjes, de hele shebang kun je er in kwijt. Dag rotzooi, Hallo overzichtelijk bureau.

Kantoor organizers

Oh en nog opzoek naar een fijne agenda? Kijk hier, dit zijn de leukste organizers. 

Westwing voor je knappe meubilair

Westwing voor je knappe meubilair

We waren al op Westwing vanwege de knettergoeie deals op het gebied van interieur. Daar moest je altijd snel voor zijn (het idee achter Westwing is goede kortingen die een paar dagen lang te bestellen zijn en op = op) maar met de komst van Westwing Now is dat ook verleden zijn (dit ‘tabblad’ op de site heeft een vaste collectie en net zulke vaste kortingen). Daar zijn we, twijfelaars als we zijn, nog net wat verzotter op. En de juiste merken (zoals Zuiver en HK Living) én scherpe prijzen én nadenktijd. Wij scoorden er onder andere geweldige rotan stoelen, de beste lampen en lijsten voor aan de muur. Want hé, bij Bar Bart zijn we vaker dan thuis dus gezellig moet het (ook) zijn. Of het dan klaar is? Nope. Westwing heeft namelijk ook een eigen collectie en die is om te smullen. Lees maar: Modern Natural Collection by Westwing