Nederland1 september 2021, door Anna Sophie Wellink

Dit zijn ze: de thuiswerk essentials die je eigenlijk niet mag missen

Nederland, 1 september 2021, door Anna Sophie Wellink

Dit zijn ze: de thuiswerk essentials die je eigenlijk niet mag missen

Nog héél even tot de volgende vakantie. Toch? Of je nu aan het aftellen bent of nog wel even door buffelt: thuiswerken it is. Iedereen, écht ie-der-een, moest er aan wennen aan dat thuiskantoor maar nu het zover is, kunnen wij soms niet meer zonder... Stiekem namelijk best wel lekker, op maandag opstarten in je huiskloffie, de eerste call met make-up maar in je pyamabroek en dan go go go. Tussendoor in je pauze een ommetje naar de supermercado, boodschappen voor vanavond ook al in huis, praktisch much en dan door. Inmiddels zijn we er nogal bedreven in geworden, in dat thuis-kantoren, en zochten (en vonden!) uit welke essentials nu echt niet te missen zijn. Dit zijn ze hoor, de thuiskantooraccessoires die je eigenlijk niet mag missen om je home office die extra upgrade te geven.

(enne, check ook onze groeiende lijst met interieurmerken waar ze verzot op zijn)

Laptop standaard

Laptop standaard

Die stijve nek, rug, steken in je bekken, pijnlijke schouders, slapende armen… Afijn, de hele rambam. De hele dag aan de keukentafel achter je laptop is funest. Altijd, voor iedereen. Begin dus bij het begin: zorg voor een verstelbare stoel op de juiste hoogte t.o.v. je tafel en als dat nou echt geen optie is, zodat dan in elk geval voor deze (cheap ass!) verstelbare laptophouder. De laatste trend bij team Bart.

Verstelbaar. Dus je kiest zelf je eigen hoogte. Nu zul je wel denken… Ja hoor weer zo’n groot en onbenullig ding voor op de keukentafel… MIS! Dit ding is top. Je kunt hem namelijk inklappen en hij gaat zo je tas in. En het weegt niks. Bestellen dat ding en thank us later. Scheelt zomaar wat bezoekjes aan de fysio.

Bestel hier de verstelbare laptop standaard. 

Sloffen

Sloffen

Schoenen aan, binnen? Nee joh! Ga voor sloffen. Ziet niemand, reuze comfortabel, lekker warm en deze zijn ook nog eens leuk om te zien. Niet dat dit gaat gebeuren tijdens een online meeting, maar toch, je weet maar nooit. Dit zijn ze de lekkerste sloffen waar je de komende tig winters, koude lentes en natte herfsten heerlijk van zult genieten.

Wil je de binnenboel nog comfortabeler maken? Lees dan eens hier. Vijf manieren voor een heerlijk geurend huis.

Even swingen

Even swingen

Gezelligheid van collega’s, dat mis je toch wel aan thuiswerken. Even dat bakkie koffie halen samen, dat kleine gesprekje dat eigenlijk helemaal nergens over gaat, maar toch, het sociale aspect, that’s it. De oplossing? De Barts Boekje Spotify lijst (nu vooral nog Kersthits, Bart Blijft Bezig met aanvullen dus komt goed). Even swingen tussendoor, alleen of met je thuiswerk-huisgenoot-collega’s, dat mag je zelf bepalen.

Op zoek naar een goede box om die Bart lijst door te pompen? Ga voor Sonos: wat een heerlijkheid, dat briljante geluid in iedere kamer in huis. En wat een heerlijkheid, die good looking speakers die de spuuglelijke gevallen van De Husband (sorry maar het is nou eenmaal zo) eindelijk hebben weten te verdringen

Bakkie pleur tussen door (Amsterdam based)

Bakkie pleur tussen door (Amsterdam based)

Ah, een bakkie voor Bart, what else. Want hoewel thuiswerken het credo is, wil dat niet zeggen dat we alleen maar binnenblijven, toch? Nope, de benen strekken én meteen een beker zwart goud scoren doet je (thuis)werkdag goed. Lees hier waar in Amsterdam to go voor je koffie to go go go.

Parijs on je mind? Daar hebben wij ook last van: 12 x de lekkerste koffie to go van Parijs

Hey ZZP'er!

Hey ZZP'er!

Hey jij daar, ZZP’er! Dikke kans tenminste dat je dat bent… Toch? Mogen we dan heel even je aandacht voor echt de beste tip die we zelf kregen toen we eigen baas werden? Regel je bankzaken bij online bank Knab. And thank us later. 

Knab Online Bank is namelijk de meest toegankelijke en idiot proof – ja, ook voor creatieve geesten – bank van het land. Dat vinden wij en sinds we om zijn, merken we dat velen dat met ons vinden. Alles gaat, ten eerste, digitaal en dat is snel en simpel. Fijn dus. En als je er toch geen hout van snapt, is er altijd een ‘echt mens’ bereikbaar die je via chat of per telefoon door de stappen loodst.

Maar er is meer: je kunt via Knab tegenwoordig heel eenvoudig een betaalbaar (!) alternatief voor arbeidsongeschiktheid onder de noemer Crowdsurance afsluiten. Juist, die hele dure verzekering maar dan de betaalbare variant daarvan. En je kunt heel binnenkort je BTW sparen. Sorry? Yes, ook dat is heel handig, juist voor ZZP’ers. In dit artikel over Knab leggen we alles dunnetjes uit.

Een opgeruimd kantoor

Een opgeruimd kantoor

Die keukentafel ligt iedere dag weer vol met papieren, agenda’s, notebookes. Hoe kun je overzicht houden als je de keukentafel thuisdesk moet delen met twee peuters en man lief? Een hele uitdaging zou je denken. Nou probleem opgelost. Van soteer lades, naar bakjes, de hele shebang kun je er in kwijt. Dag rotzooi, Hallo overzichtelijk bureau.

Kantoor organizers

Oh en nog opzoek naar een fijne agenda? Kijk hier, dit zijn de leukste organizers.