Nederland, Haarlem29 juli 2019, door Nina van Hilst

Event, workshop, co-working, private dinner en fotoshoot locaties in Amsterdam en Haarlem

Nederland, Haarlem, 29 juli 2019, door Nina van Hilst

Event, workshop, co-working, private dinner en fotoshoot locaties in Amsterdam en Haarlem

Inmiddels hebben we bij Bart aardig wat jaartjes mee gedraaid in event- en projectmanagementland. We hebben op vele feestjes geborreld, op verschillende locaties geshoot en bij aardig wat workshops neergestreken. Zonder te pochen kennen we de goede plekjes wel. Welke plekjes zouden wij kiezen voor een event, workshop, co-working, private dinner of fotoshoot in Amsterdam of Haarlem? We maken er een almaar groeiend lijstje van.

The White Door Studio Amsterdam

The White Door Studio Amsterdam

Yoga studio slash kookstudio slash green heaven. Dat is The White Door Studio in Amsterdam. Je hebt de studio vast al op Instagram voorbij zien komen. Op een mooi rustig stukje in Westerpark zit de uiterst smaakvolle studio van Emily en Sarah. Dagelijks vinden er fijne yoga en meditatie sessies plaats. Daarnaast is de prachtig groene oase te huur voor events, (kook) workshops en is het door het glazen dak tevens een daglicht studio voor fotografie. The White Door Studio is niet anders dan een plaatje.

Tribe Hub Haarlem

Tribe Hub Haarlem

Overdag een all female co-working space (hoera!) en buiten kantooruren te huur voor workshops, events en andere connected sessies. Tribe Hub is een plek waar vrouwen in verbinding mooie zaken creëren. De mooie flexibele ruimte ademt dan ook mindfulness, beauty en rust. En dat is soms precies waar je voor je evenement naar op zoek bent. In Haarlem centrum en daar is het aanbod van mooie ruimtes sowieso niet zo groot. Fijn dat Tribe Hub er vanaf nu is.

Room of Ideas

Room of Ideas

Of je op zoek bent naar een locatie in hartje Amsterdam Centrum of op een magisch plekje met grote tuin in Noord, Room of Ideas heeft het beide. Beide locaties op Museumplein en Nieuwendammerdijk roepen “mogen we hier komen wonen?” op. En Room of Ideas heeft als extra kracht dat ze een heel team van creatieven, traiteurs en trainers klaar hebben staan om je te ondersteunen tijdens de opbouw naar je event. Beide locaties zijn ook te huur voor fotografie. Ik zou het doen. 😉

Casa Gitane

Casa Gitane

Al voordat we met ons Bart kantoor intrek namen in de te klein geworden ruimte van Casa Gitane, waren we al fan. Fan van het wowzers prachtige interieurwerk van de dames van Casa Gitane. Wij trokken in het fijne pandje op de Wallen, zij vertrokken naar de Pijp. En openden daar hun interieur concept agency. De showroom ruimte doet behalve knap zijn, tevens dienst als ruimte voor collectie presentaties, fotoshoots, meetings en private dinners. We komen met liefde langs mocht je hier een event organiseren.

Bar Bart

Bar Bart

Behalve ons kantoor op de Wallen, hebben we ook een eigen event ruimte. Klein maar knus. Perfect voor intieme lunches, brand presentaties, meetings, pop-ups, babyshowers of private dinners. En natuurlijk ademt het We moeten er nog een speciaal kopje over maken op onze website. Daar wordt aan gewerkt. Ons een mailtje sturen voor informatie kan echt wel alvast. De limonade en het bier staan al koud.

En ja, de oplettende volger ziet in dit lijstje wellicht herkenning de de fotografie locaties van de Motherhood Sessions. We zeiden toch dat we de plekjes weten te vinden. 😉

Ninour

Ninour

Voor het hele catering-gebeuren, de core business van het Amsterdamse Ninour, een vlucht nam, begonnen Ab en Nina op de locatie in de Pijp hun kleine, reuze sympathieke Ninour: een winkel met moois waar Ab kleine gerechten serveerde. Tuintje aan de achterkant, tafels in het midden, Nina en haar vintage-moois vooraan in de zaak. Leuk, heus, maar dat koken, en dat sfeer-maken, dat bleek de allergrootste succesfactor waardoor er al snel geen tijd meer was voor het runnen van de winkel. Die ging van de hand (de locatie niet, die bleef) en Ninour stond razendsnel bij ieder PR bureau onder de snelbeltoets. En nu verhuren ze hun locatie weer, hartje Pijp. Lees meer: Ninour