Nederland30 november 2021, door Esmée Rebel

In ieder stadje een ander My Jewellery schatje: in deze steden gaan we los in de (vernieuwde) My Jewellery boutiques

Nederland, 30 november 2021, door Esmée Rebel

In ieder stadje een ander My Jewellery schatje: in deze steden gaan we los in de (vernieuwde) My Jewellery boutiques

Van Utrecht en Arnhem tot Den Haag en verder. De Lage Landen is ondertussen doorspekt met boutiques van My Jewellery en filialen hoppen zou dus een optie kunnen zijn. Al deze genoemde steden (en nog veel meer) hebben immers met elkaar gemeen dat er in het bestaan van het sieraden- en modemerk My Jewellery een nog altijd groeiend aantal nieuwe boetiek stores opende (of nog op komst zijn). En die boutiques zijn, wie op zoek is naar cadeaus voor een ander of zelfverwennerij, nog altijd een prettige escape. Alhoewel, een escape kunnen we het niet noemen, al die tijd was het al een label waarvan de ik-wil-alles-hebben modus spontaan aanspringt, maar nu de ladies (en gents) achter het merk al even bezig zijn de boutiques een verse update te geven, kunnen we er niet meer omheen. Dat blijft niet bij een frisse lik verf of een nieuw interieur, nee My Jewellery gaat op z'n kop en komt -better than ever- terug én verleggen zelfs hun grenzen met een eerste winkel in, spoileralert, Antwerpen.

My Jewellery Boutique Antwerpen

My Jewellery Boutique Antwerpen

My Jewellery takes over Europe! Al langere tijd kun je het merk shoppen in Belgische winkels, maar vanaf nu kun je shoppen in een heuse My Jewellery Boutique in Antwerpen. Laat Antwerpen nou nét onze favoriete (shop)stad in dit buurland zijn, en binnen no-time bereikbaar. De vestiging heeft twee (!) verdiepingen met allerlei leuks: sieraden, accessoires, kleding, schoenen en zelfs beautyproducten.

Nu je toch al dat tripje Antwerpen gaat plannen, zullen wij onze go to’s in Antwerpen maar even in the game gooien. In dit Best of Antwerpen lijstje vind je onze nieuwe en gouwe ouwe favo’s! Slapen doe je bij Boutique Hotel Lit d’Art in hartje stad. De volgende ochtend ontbijten? Bij deze tenten zit je goed voor een bakkie, brekkie en brunch.

My Jewellery Boutique Utrecht

My Jewellery Boutique Utrecht

New place, more space. Utrecht was al langere tijd de gelukkige met een My Jewellery boutique, maar sinds kort is de boutique heropend én in een nieuw jasje gestoken. Nieuw jasje? Eentje die meer past bij het nieuwe winkelconcept: een meer volwassen style. Denk aan houten wanden, betonnen vloeren en gouden stellingen. Dit gecombineerd met witte en roze accenten in de vorm van een betegelde desk, linnen gordijnen en neonletters op de muur. Deze geweldige inrichting is ontwikkeld door de architecten van MR STIR. Naast dit alles is de boutique ook groter, which means meer ruimte om de collectie – in levende lijve – te ontdekken.

De My Jewellery Boutique is niet de enige boutique die Utrecht kent. Voor een shoppingsessie zit je hier gebakken. Voor koffie, lunch en diner (bij Carmel Market of Restaurant Badhuis) trouwens ook!

 

 

My Jewellery Boutique Arnhem

My Jewellery Boutique Arnhem

Arnhem: de boekenstad, hoofdstad van de provincie, olympische stad, ooit filmstad én modestad. Deze stad aan de Nederrijn kent heel wat bijnamen, maar vooral die laatste kennen we maar al te goed. Sinds jaar en dag vermaken wij ons – heel erg goed – in de straten, en dan het liefst die straatjes waar de leukste winkels verstopt zitten. Met de heropening van My Jewellery in een groter en nieuw pand, sjezen we ‘t liefst direct (ja nu!) naar het oosten van Nederland.

What to do als je daar bent? Arnhem is sinds 2018 koffiebar Bomboca rijker, en barst daarnaast van de leuke plekjes. Eten doe je bij deze tien plekken en slapen als een roosje in Bar Hotel Karel.

 

My Jewellery Boutique Den Haag

My Jewellery Boutique Den Haag

Zo, nu is het tijd voor onze one and only Hofstad. Enne dat moest My Jewellery ook gedacht hebben. Vanaf nu kun je namelijk winkelen bij een My Jewellery Boutique in Den Haag. Op dé Haagse winkelstraat, beter bekend als de Venestraat, vind je de boutique. In dit nieuwe filiaal – wederom met een modern interieur – verlies je jezelf bijna tussen al het leuks. Struinen, snuffelen en shoppen, houden we van.

Van al dat shoppen krijg je trek, nietwaar? In een van deze 30 (!) restaurants kun je wel terecht. Echt een leuke tip: Goed Volck. Een kleine kaart voor lunch, borrel en diner. Van een salade uit de eigen tuin, steak tartaar tot oesters en dungesneden Duroc ham. Blijf je wat langer in de stad achter de duinen? Overnachten doe je als de beste bij Hotel Voco, en schuif dan – in hetzelfde hotel – aan de bar bij Ultramarijn Wonderbar.

 

My Jewellery Boutique Leiden

My Jewellery Boutique Leiden

Vanaf april 2022 kun je bij de allernieuwste My Jewellery Boutique in Leiden binnenwandelen voor te gekke oorbellen, jurkjes, boots en nog veel meer. Ook in deze boutique is de inrichting er eentje in de categorie wij-willen-alles-copy-pasten-naar-huis. Prachtige gouden stellingen (hallo droom van een kledingkast) plus van die never go wrong beige tinten en natuurlijke materialen.

In de tussentijd wel al een dagje (of twee) naar Leiden? Team Bart heeft een lijstje gemaakt met de vijf lekkerste restaurants van Leiden om van te watertanden. Ben je toevallig in de buurt van de Leidse haven? Strijk neer bij Lot & de Walvis. Tof interieur, fijne zit- en werkplekken plús een altijd-goed-menukaart met lekkers. Denk aan pasta, burger, kip, visje en (chocolade)taart. We like it a Lot.