11 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Kaal huis na de Kerstdagen? 12 tips om het (en jezelf) op te vrolijken

11 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Kaal huis na de Kerstdagen? 12 tips om het (en jezelf) op te vrolijken

De kerstboom is er weer uit (toch?) net als alle bijbehorende gezelligheid. Misschien ligt het aan ons hoor maar jeetje, wat missen we die gezelligheid. En waarom komt met het opruimen van die boom eigenlijk niet meteen de zomer om de hoek zetten?

On the bright side: januari geeft letterlijk en figuurlijk ruimte: wat nou voorjaarsschoonmaak? Januari is de beste maand van het jaar om de boel eens flink op te schudden en winters-gezellig te maken. Immers: we hebben nog een lange weg te gaan totdat we weer een terrasje kunnen pakken, naar 't strand gaan en meer van dat soort. Is oke, soort van, want binnenzitten kan heus ook leuk zijn. Daarom een lijstje te maken met tien tips om het huis (en jezelf ) op te fleuren.

1. Ga online wijnproeven! Is echt the best there is deze dagen… Online wijnproeven, lees meer

2. Zet je huis vol met de lekkerste geurkaarsen, lees hier meer.

3. Vul je huis op met een mooi binnenplant. Echt waar, het helpt. Wij worden heel blij van de strelitzia nicolay trend (zie foto). Het wordt nog beter: check Green Stories. Sinds we planten van Green Stories in huis hebben, blijven onze planten EINDELIJK in leven. Allemaal.

4. Dekens, dekens, dekens. Breng warmte en gezelligheid in je slaapkamer of woonkamer. Dit zijn de lekkerste voor in de slaapkamer. 

5. Als je niet in de gelegenheid bent om een binnenkachel te hebben, zet er dan één in de tuin. Scoor op romantisch vlak de volle 100 punten door er een wijntje bij te kopen zodat de tortelduifjes naar de sterrenhemel kunnen kijken.

6. Opgeruimd huis = opgeruimd hoofd

6. Opgeruimd huis = opgeruimd hoofd

Wat vónden we het altijd vervelend wanneer vaders of moeders bovenstaande dooddoener om onze oren smeet… Een paar kamers, studio’s, postzegels en (huur)huizen verder moeten we toegeven: een opgeruimd, netjes, fris rieken huis geeft – inderdaad – een opgeruimd hoofd. Cliché maar waar, je doet er niks aan. Dus hop, poetsen maar. The way to go? Het duurzame én good looking method. Daar zit namelijk 0,0 rotzooi in (we laten onze koters er ook lekker mee in de weer gaan – win-win) en er is een product voor elke ruimte in huis. Hier lees je meer

7. Muziek maakt blij, kijk eens hier. Dit is de Spotify Lijst van Barts Boekje. En Barts Briljante geluid spelen we af door deze te fijne speaker.

8. Hups de bank op, of juist langer in bed blijven cocoonen. Koptelefoon op en luisteren maar naar al die spannende en leuke podcasts, dit zijn de favorieten van team Barts Boekje.

9. Thuis eten bestellen en restaurantje spelen is ook te gezellig. Dek de tafel mooi en enjoy! Trek je er een van deze bubbels bij open, op een bruisend 2021.

10. Spelletjes, altijd fun en gezellig. Kijk hier voor de kids versie en hier voor de volwassen  verzameling.

11. Je huis omtoveren tot een hotel. Wat? Ja echt waar, lees maar eens hier hoe je dat doet.

12. In the end gaat het er vooral om dat je het samen gezellig hebt, In Bed met Bart kan daar zeker aan bijdragen, ha.