12 december 2022, door Isa de Laat

Goede voornemens volhouden? Zo maak jij ze dit jaar wel waar

12 december 2022, door Isa de Laat

Goede voornemens volhouden? Zo maak jij ze dit jaar wel waar

Januari: de sportscholen zijn drukker dan ooit, de kroegen rustiger en in veel huizen zijn de snoepkasten nog nooit zo leeg geweest. Het is de ene (tikkeltje vermoeiende) maand in het jaar waar je niet alleen maar sponsor van de sportschool bent, je de 10.000 stappen wél aantikt en de maand waarin self care hoog staat. De welbekende goede voornemens, leuk voor een maand (als dat al lukt) en daarna laten we in 1,2,3 alles weer varen.

 

Goede voornemens volhouden? Zo maak jij ze dit jaar wel waar. In dit artikel lees je niet alleen hoe je keihard moet werken voor de beste versie van jezelf (pffoe), maar ook de simpele routines, zoals het collageenpoeder The Solution van Oslo Skin Lab voor elasticiteit van de huid en het verminderen van rimpels.

Easy peasy voorop

Easy peasy voorop

We dromen bij Barts Boekje graag groots, maar als het om sporten of self care gaat, dan willen we daar nog best eens onder bezwijken. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een simpele routine aannemen klinkt veel aantrekkelijker en daarvoor kloppen we graag aan bij The Solution van Oslo Skin Lab.

Met een simpele aanpassing (en daarom makkelijk vol te houden), maximaal effect. Dan hebben we het over ‘The Solution’ van Oslo Skin Lab. Een collageenpoeder dat je huid gladder maakt, de elasticiteit van de huid helpt behouden en rimpels vermindert. Yeah right? Nee, echt. We tried and tested en zijn nog steeds verkocht. Voor zowel mannen én vrouwen een perfecte manier om in precies 1 minuut een beauty routine in te bouwen.

Je ontvangt het compleet geur- en smaakloze (fijn) poeder in afgemeten zakjes, die je per dag openscheurt en door je daily routine drink gooit. Koffie, thee, water, wijn (!)… All good.

 

Meer over The Solution 

Dry January

Dry January

Dry January, het is niet voor iedereen weggelegd en stiekem ook lastiger dan je denkt. Wat het wel is, is effectief. De opties voor alcoholvrije drankjes worden beter en beter en volhouden wordt daardoor steeds gemakkelijker. Hier lees je hoe je Dry January wel volhoudt.

En ben je nog op zoek naar een alternatief om The Solution van Oslo Skin Lab mee te drinken, dan geven wij je een paar opties:

Zakje van The Solution van  Oslo Skin Lab erin en je hebt twee vliegen in een klap te pakken, daar houden we van!

Self Care

Self Care

Self care zou niet alleen aan het begin van het jaar prioriteit moeten hebben, maar eigenlijk altijd. En voor self care vallen we allereerst toch weer terug op The Solution (we weten: we vallen in herhaling, maar hey, echt een top tip).

  • Met deze duurzame beauty producten zit je niet alleen voor jezelf snor, maar ook voor de natuur.
  • Self care is er in de breedste zin van het woord. Valt jezelf verwennen daar ook onder? Wij vinden van wel. Deze speeltjes wil jij (beloofd!) in je nachtkastje.
  • Wat dacht je van living retreats. Connectie, rust, goed eten en een mooie omgeving zijn basis bij deze events. Verder hoef jij je alleen nog maar open en ontvankelijk op te stellen.
  • Aandacht voor de tanden, want heb ze lief. Wat als we nu niet blij zijn met hoe dat gebit op een rijtje staat en hoe die tanden en kiezen naar voren komen op de groepsfoto’s en selfies? Met Tootsee los je het probleem van een ontevreden gebit binnen no-time op.

Sporten

Sporten

Tja, we zijn er niet allemaal even fan van. Maar goed voor je is het wel en daarom staat het bij velen bovenaan het lijstje met goede voornemens.

 

Heb je een kleintje? Dan wordt het nog wat lastiger om je doel te bereiken. Maar – en je voelt hem al aankomen – ook daar zijn tegenwoordig allerlei oplossingen voor bedacht, zoals plekken waar de opvang bij inbegrepen is. Of nog veel leuker: sporten mét de kleine. In dit artikel lees je allerlei tips om kids en sporten te combineren.

 

Terug naar The Solution van Oslo Skin Lab...ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast beginnen met je goede voornemens en een portie self care inlassen? Dan is het nog handig om te weten dat je je aan kunt melden als member van Oslo Skin Lab, waarbij je iedere 4 weken 28 zakjes ontvangt (30% goedkoper en altijd gratis verzending).

Voor de lezers van Barts Boekje hebben we hier een speciale link voor 60% korting op je eerste bestelling, dus go get it! Geen tijd voor een nieuwe bestelling? No problem, je ontvangt automatisch iedere 4 weken een nieuw pakket in de brievenbus en ontvangt daarmee standaard 30% korting op je maandelijkse bestelling. Dat is nog eens win win win! Het membership kun je altijd opzeggen of pauzeren en je zit dus nergens aan vast. Meer weten? Oslo Skin Lab.